Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj prepoznala

Identificirani posmrtni ostaci devetero ljudi

\'20.10.2010., Bacin - Iz masovne grobnice u ozujku 1997.godine eshumirani su posmrtni ostaci 56 ubijenih Hrvata 1991.godine. Photo:Nikola Cutuk/PIXSELL\'
Nikola Čutuk/PIXSELL
13.02.2012.
u 15:11

Na identifikaciju je bilo pozvano deset obitelji, od kojih se jedna nije odazvala

U organizaciji Uprave za zatočene i nestale Ministarstva branitelja danas je na zagrebačkom Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku identificirano devet osoba čiji su posmrtni ostaci ekshumirani na području Vukovarsko-srijemske i Sisačko-moslavačke županije te posmrtnih ostataka preuzetih iz Bosne i Hercegovine, javlja HRT.

Na identifikaciju je bilo pozvano deset obitelji, od kojih se jedna nije odazvala. Od devet osoba čije su posmrtne ostatke danas identificirali članovi njihovih obitelji, pet osoba ima status hrvatskog branitelja.

>>Cijeli tekst čitajte ovdje

Komentara 7

OB
-obrisani-
17:05 13.02.2012.

Nema ni riječi o tome kako se došlo do tih leševa, tko ih locirao, tko je izvršio zločin, šutnja kad je riječ o braniteljima....

Avatar Becarina
Becarina
22:17 13.02.2012.

Gdje su sada mesic josipovic pusici

OB
-obrisani-
18:25 13.02.2012.

trebalo bi ispitati stanimirovica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije