Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza
Povratak na članak

Iako Bandića nema doma, policija dežura u garaži

Iako je bilo očito da gradonačelnika nema kod kuće, policajac je tamo bio još od podnevnih sati

Komentari 7

DU
Deleted user
09:24 30.11.2014.

A trebali bi po tebi ostaviti monitor i miš zato što to nije komp. jesi pametan po tome policija pronađe ukraden auto , uzme šasiju a motor i gume ostavi. hahahahhaha.

VL
Avatar ucjena
ucjena
06:22 01.12.2014.

shvatio sam, Mercedes kojega vozi, pa kako, zatim stajao je Mercedes, gdje je nestao, aovaj bio par dana doma, policija, ocito se vidi, da je stoji, a sta bi cekali, javno, zbunjola do bola, pa cuvaju mu imovinu, da mu netko ne drpi, i zenu

VL
MI
mickeyzg
23:21 30.11.2014.

koju knjigu je ovaj put policajac čitao?

VL
DU
Deleted user
03:40 01.12.2014.

Elvis Sprečić: pohvala, velika, jer pišeš na lijepom hrvatskom hrvatskom! Takvi kao Ti su uvijek dobro došli u Hrvatsku!

VL
DU
Deleted user
10:02 30.11.2014.

Nije problem dezurati u garazi. Ionako ce place za policajce zaraditi stvarni radnici koji sve cesce bjeze iz ove zemlje.

VL
Avatar Svećenik
Svećenik
09:09 30.11.2014.

Vidoviti Milan nije doma, a žandari dežuraju u garaži pod kućom, da Vidoviti ne bi u ilegali bio gradonačelnik. Niko im nije rekao da se posao gradonačelnika ne obavlja u garaži. Nisu se daleko odmakli od nošenja tastatura, miševa i monitora kod zapljene informatičke opreme...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.