Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere opreza

Iako Bandića nema doma, policija dežura u garaži

garaža
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
29.11.2014.
u 23:50

Iako je bilo očito da gradonačelnika nema kod kuće, policajac je tamo bio još od podnevnih sati

Iako su sva svjetla u stanu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića ugašena, a sivom mercedesu kojim se svakodnevno vozi, a u kojem se između ostaloga i odvezao iz Remetinečkog zatvora nema niti traga, policajac u uniformi u subotu popodne sjedio je u upaljenom policijskom vozilu u garaži zgrade u Bužanovoj 4, istoj onoj iz koje su pred više od mjesec dana Bandića odvezli u pritvor.

Iako je bilo očito da gradonačelnika nema kod kuće, policajac je tamo bio još od podnevnih sati.

- Ma ništa neobično, pa nije im ovo prvi dan da su tu. U garaži dežuraju, čekaju, neće reci zbog koga ili čega, ali ne bi trebalo biti teško pogoditi - sa smiješkom nam govori stanar zgrade koja se nalazi preko puta Bandićeve.

Očito je kako je to jedna od mjera poduzetih kako Bandić ne bi prekršio obećanje koje je dao sucu istrage Željku Posavcu prije nego je izašao iz pritvora - da neće obavljati nikakve djelatnosti gradonačelnika, kao i da neće kontaktirati s niti jednom od preko stotinu osoba, koliko ih je USKOK predložio za svjedoke, a među kojima su i Bandićevi najbliži suradnici.

>> Nema parnice s premijerom do presude Bandiću

Komentara 7

DU
Deleted user
09:24 30.11.2014.

A trebali bi po tebi ostaviti monitor i miš zato što to nije komp. jesi pametan po tome policija pronađe ukraden auto , uzme šasiju a motor i gume ostavi. hahahahhaha.

Avatar ucjena
ucjena
06:22 01.12.2014.

shvatio sam, Mercedes kojega vozi, pa kako, zatim stajao je Mercedes, gdje je nestao, aovaj bio par dana doma, policija, ocito se vidi, da je stoji, a sta bi cekali, javno, zbunjola do bola, pa cuvaju mu imovinu, da mu netko ne drpi, i zenu

MI
mickeyzg
23:21 30.11.2014.

koju knjigu je ovaj put policajac čitao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije