Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovna tajna
Povratak na članak

I u EU odbili nam dati na uvid plan restrukturiranja brodogradilišta

Večernji list podnio je zakonski zahtjev za pravo na pristup informacijama, ali prvo ga je odbila hrvatska Vlada, a ovaj tjedan je to učinila i Europska komisija, od koje smo tražili objavu dokumenata pozivajući se na europske propise.

Komentari 7

VF
vferari
11:24 23.06.2012.

I na ovaj članak treba odgovoriti slično kako sam odgovorio na članak sličnog sadržaja a to je:Ovo su zahvati od vitalnog značaja za našu državu a važni su i za evropu koja se drži potpisanog i normalno kada se traži izlaz da se zadovolji naše potebe i uvjete eu da se to riješava daleko od novinara,i medija tu mediji mogu svojim naklapanjima samo odmoć,kad stvar bude dfinitivno dogovorana dobit će informaciju do tada neka ne gube vrijeme nego uče kad i kako trebate obavljati svoj posao.

VL
SH
songman_hr
17:50 23.06.2012.

Sta ce nam brodogradilista, jer europa je odlucila da cemo praviti nevidljive brodove na nevidljivim brodogradilistima sa nevidljivim ljudima. Kako tehnologija napreduje uskoro cemo se trebati prekvalificirati za gradnju neindetificiranih letecih objekata . he, he, heeee

VL
DO
doktorica
10:35 24.06.2012.

tako je to kad smo od gospodara spali na slugu......

VL
WS
Wer Sind Sie Herr Sorge
11:10 24.06.2012.

1 300 ljudi procitalo ovaj clanak i samo tri komentara jel ovo ukazuje na apatiju hrvatskog stanovnistva nad Hrvatskom? Ako je to istina za to su krivi svi hrvatski politicari na lijevici, na desnici i u centru i "nasi" saveznicii u europsko-atlanskoj alijanci ili pljuvacnici .

VL
OB
-obrisani-
12:29 24.06.2012.

24.06.2012. u 10:35h doktorica je napisao/la: tako je to kad smo od gospodara spali na slugu...... .. što ste tražili to ste dobili. Šta si mislila, da zapad rastura Jugoslaviju da bi vi bili gazde?? Njima trebaju sluge a vi vi ste se uvek pokazali kao podovni . Vi ste uvek bili sluge zapada i ostaćete sluge zapada. Užuvajte u vašoj "slobodi"

VL
KO
korisnik2
12:35 24.06.2012.

ajoj, GONG se aktivirao... to ne bu dobro. lol.

VL
OB
-obrisani-
11:11 25.06.2012.

Postovani! I u EU odbili nam dati na uvid plan restrukturiranja brodogradilišta Kao jedan od razloga zašto naš zahtjev odbija, Komisija navodi protivljenje hrvatske Vlade. * Pitanje svih pitanja, zasto "hrvatska Vlada" skriva uvid u plan rekonstruiranja brodogradilista??????? Cije intereseese oni zastupaju??? Interesa gradjan HR ocito NE. Lijep pozdrav!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.