Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje

I Srbima jasno – Kosovo je neovisno

srpska zastava (1)
Filip Brala/ PIXSELL
04.03.2013.
u 20:53

Čak 78 posto građana Srbije smatra kako EU, koji posreduje u dijalogu Prištine i Beograda, nije neutralan

Prema istraživanju što ga objavljuje beogradski B92, čak 63 posto građana Srbije misli da je Kosovo stvarno neovisno i da se Beograd može boriti jedino za što bolji položaj Srba, a tek 32 posto građana misli kako Kosovo nije neovisno.

Ispitivanje o tome kako je Srbija do sada pregovarala s Kosovom, bi li netko drugi bolje vodio pregovore i kakva je uloga EU u pregovorima u Bruxellesu, provedeno je nad 1003 građanina Srbije. Prema mišljenju 61 posto ispitanih, sadašnji pregovarač Ivica Dačić to dobro radi, 35 posto ispitanih misli da bi bolji pregovarač od Dačića bio Aleksandar Vučić, 58 posto drži kako je Dačićeva vlada bolja od prijašnje koju je vodio Mirko Cvetković.

Čak 78 posto građana smatra kako EU, koji posreduje u dijalogu Prištine i Beograda, nije neutralan, 86 posto misli da je na strani Kosova, a samo 3 posto da je na strani Srbije. U dvojbi Kosovo ili EU, 65 posto ih je za Kosovo, a 28 posto bi prije izabralo EU nego Kosovo.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Maryo
Maryo
21:24 04.03.2013.

@realnost

ČA
čaratan
10:52 05.03.2013.

A oni i dalje u memorandumske trube pušu,bravo srbi, samo tako i dalje Sandžak čeka svoju šansu,Vojvodina isto...Birajte četnika za presjednika opet,zna se u inozemstvu sve.

Avatar chelios
chelios
11:50 05.03.2013.

I to reče B 92 televizija koja koja je u Srbiji najomrženija bar što se informativnog i političkog programa tiče. To što kaže B 92 to se samo na toj kvazi televiziji može čuti i nigde drugde. Televizija koja i dan danas demokratsku stranku tretira na određen način kao vladajuću, a sve ostale stranke koje su danas na vlasti, da su opozicija. Katastrofa!!!.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije