Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
životni intervju - Zlatko Mateša

'I Plenković i Milanović rade na nečemu što će na kraju biti korisno za Hrvatsku, bez obzira na njihov katastrofalan sukob'

29.05.2022.
u 14:17

Tuđmanov najdugovječniji premijer i već 20 godina predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora govori o tome zašto se boji za budućnost hrvatskog sporta, zbog čega nam ne treba nacionalni stadion, zašto Zagreb nazaduje, kako gleda na sukob državnog vrha

Komentara 9

TI
TihomirMajić
15:12 29.05.2022.

Niste sami! POZIV SVIM ISTINOLJUBIVIM KOMENTATORIMA kojima VL briše uljuđene komentare kojima nisu povrijedili nijedno od Pravila komentiranja. Budući portal VL zarađuje novac od oglašavanja za svaki naš klik, a upravo na komentarima se ostvaruje veliki broj klikova. POZIVAM NA BOJKOT PORTALARTALA VEČERNJI LIST! DAJMO IM DO ZNANJA DA MORAJU POŠTOVATI SVOJE ČITATELJE ILI ĆE IH IZGUBITI! Budući će mene vrlo skoro blokirati, kopirajte ovaj tekst i širite ga jer ne mogu blokirati apsolutno sve čitatelje/komentatore.

HE
Herceg56
14:20 29.05.2022.

Kad će mirovina i jesi li sve svoje osigurao do devetog koljena?

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
17:28 29.05.2022.

Da ima imalo srama i obraza obzirom koliko je lopina ukrala ne bi izlazio iz zatvora doživotnog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?