Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štednja energije

I Kajtazi se oglasio o spornoj izjavi: Milanović je danas uvrijedio čitavu romsku zajednicu

Veljko Kajtazi dao izjavu na obilježavanju 77. obljetnice proboja posljednjih zatočenika ustaškog logora Jasenovac
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
28.07.2022.
u 17:23

Podsjetimo, predsjednika su danas novinari pitali što misli o smjernicama Vlade o uštedi energije i misli li on na Pantovčaku uvesti mjere.

Milanovićev današnji komentar na najavljene mjere štednje komentirao je saborski zastupnik Veljko Kajtazi.

"Mogu poručiti da je romska zajednica ionako, po svim istraživanjima, izložena prekomjernoj diskriminaciji i da tim stereotipima ne bi trebao pridonositi i sam predsjednik države. Čovjek koji je na čelu države u ovakvim bi situacijama trebao bolje promisliti što i na koji način govori o svojim sugrađanima u javnom prostoru. Upravo suprotno, on bi trebao biti predvodnik u borbi protiv bilo kakve diskriminacije, a posebno one po nacionalnoj osnovi. Današnjom izjavom predsjednik je uvrijedio čitavu romsku zajednicu.“ – objavio je zastupnik Kajtazi na svojoj Facebook stranici.


Podsjetimo, predsjednika su danas novinari pitali što misli o smjernicama Vlade o uštedi energije i misli li on na Pantovčaku uvesti mjere.  

"Gledajte, ako ćete staviti klimu na 25, prodajte je Romima neka je odnesu, oni će napravit profit na tome. Romi su vrlo spretni u tim stvarima. Što znači klima na 25. Onda ju isključi. Klima ne radi na 25. Posebno klima srednje kvalitete. Čim padne kiša nakon Gospe, te mjere postaju bespredmetne", rekao je, dodavši "Sve je to OK. Nije ovo bilo ruganje s Filipovićem, vjerojatno je mislio dobro, jer što on tu može.“

Komentara 82

Avatar Bill Carson
Bill Carson
17:28 28.07.2022.

Čim sam čuo Milanovićevu izjavu znao sam čije ću lice vidjeti na večernjem u roku 2 sata.

MZ
mali zeleni
17:44 28.07.2022.

A cime ih je to tocno uvrijedio

NN
novo nenormalni
17:30 28.07.2022.

lijepo je vidjeti dragog koaliciskog partnera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije