Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SABORA

I Jandroković daje plaću za pomoć Zagrebu

Gordan Jandroković
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
24.03.2020.
u 20:24

Jandroković se time pridružuje Vladinoj inicijativi kako bi pokazao solidarnost sa stradalim građanima s obzirom na razmjere štete koje je Zagreb doživio u potresu.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uplatit će svoju plaću za ožujak na račun akcije "Zajedno za Zagreb" namijenjen za saniranje posljedica šteta od potresa, priopćili su to iz Sabora.

 

Jandroković se time pridružuje Vladinoj inicijativi kako bi pokazao solidarnost sa stradalim građanima s obzirom na razmjere štete koje je Zagreb doživio u potresu. Predsjednik Sabora poziva i druge zastupnice i zastupnike da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima.

Ključne riječi

Komentara 8

KR
kruti140
21:17 24.03.2020.

znajući njonju mislim da će plakati svaku noć slijedećih mjesec dana....

DA
dam63
23:21 24.03.2020.

Super. Sad je jasno da im placa uopće ne treba.

BE
Beskucnik
23:26 24.03.2020.

Kazu da ce i njegov decko donirat nesta , ta placica je 0.00001% onog sto je spremljeno po Djevicanskim otocima i tajnim sefovima Svicarske , da se mali dio toga reinvestira u drzavu vec bi imali nekakve sanse u nadolazecojoj recesiji ,ovako to ima ucinak ko Kolindina prodaja kolaca na trgu ,sminka obicna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije