Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još malo strpljenja

I danas pljuskovi i grmljavina. Evo kada konačno stiže ljepše vrijeme

U Zagreb je stigla najavljena promjena vremena
Zoe Sarlija/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
07.05.2021.
u 07:15

U subotu će se diljem Hrvatske razvedriti, pa će tijekom vikenda jutra na kopnu ponovno biti dosta svježa, mjestimice i maglovita, a ni danju neće biti odviše toplo

U većini krajeva danas će biti umjereno i pretežno oblačno, kiše će biti ponegdje već sredinom dana, a osobito poslijepodne i navečer, mjestimice uz pljuskove s grmljavinom, moguće izraženije. U Dalmaciji u prvom dijelu dana većinom sunčano, potom naoblačenje, krajem dana uglavnom na sjeveru Dalmacije moguća kiša.

Vjetar slab i umjeren jugozapadni, mjestimice na udare jak, od sredine dana sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu slabo i umjereno jugo i jugozapadnjak, ponegdje jak, navečer na sjevernom dijelu bura u jačanju. Najviša dnevna temperatura većinom od 17 do 22 °C,  na sjeveru zemlje i u gorju malo niža, prognoza je DHMZ-a za petak.

"U subotu će se diljem Hrvatske razvedriti, pa će tijekom vikenda jutra na kopnu ponovno biti dosta svježa, mjestimice i maglovita, a ni danju neće biti odviše toplo. No, od nedjelje osjetan porast dnevne temperature zraka pa će u ponedjeljak i utorak nekima djelovati kao da je ljeto. I uzduž cijeloga Jadrana slijedi stabilnije razdoblje, te nakon subotnje svježine - opet mnogima ugodno toplo. Često jaka, ponegdje na udare i olujna bura i sjeverozapadnjak puhat će samo u subotu, a od ponedjeljka bi nekima moglo smetati umjereno jugo.", prognozirala je za HRT Tomislava Hojsak, dipl. ing. iz DHMZ-a.

Video: Ovaj gradić ima toliko malo stanovnika, da svi žive u istoj zgradi: Pogledajte kako izgleda!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:47 07.05.2021.

Crni oblaci pa sunce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije