Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga
Povratak na članak

I dalje se traga za Antonijom, RH još nije tražila izručenje Paravinje

Srbijansko ministarstvo pravosuđa uputiti će BiH zahtjev za izručenjem Paravinje. Ujedno bi trebalo doći do usuglašavanja o tome da osumnjičenik za ubojstvo Antonije Bilić bude izručen državi u kojoj je počinio teže kazneno djelo.

Komentari 58

PL
plemenitost
21:48 29.06.2011.

Mnogo ljudi smatra da on laže ! Možda stvarno sada štiti suprugu od \"lovci za bijelo roblje\"????????????????????

VL
KA
karambita
09:26 29.06.2011.

Svaka cast sestri, ali sta ona konkretno moze uraditi, nista....mali covjek u danasnjem ludom svijetu nema sanse da nesto pokrene.....znam, kod nje rade emocije...a emocije i zdrav razum nemaju puno zajednickog

VL
AL
alapača
09:28 29.06.2011.

Paravinja toliko mulja da nije zgorega pretražiti područje zadnje lokacije Antonijinog mobitela.

VL
OB
-obrisani-
09:33 29.06.2011.

Ma ne to! Mercedes BG registracije tražiti....ali kasno joca stiže, on već zmaglio u repu sprdsku

VL
MA
matokan
09:40 29.06.2011.

Zasto istrazitelji nisu monstruma-lazova doveli na lice mjesta i izvrsili rekonstrukciju cijelog dogadaja u svrhu utvrdivanja autenticnosti njegovog iskaza?.Sve mi se cini da ne govori istinu.Laze kao pas.

VL
Avatar Sor@n
Sor@n
09:48 29.06.2011.

Samo naprijed tako i treba, no bojim se da nije predana nekom kao roblje a još gore kradljivcima organa. Nema gore more nego kad ne znaš gdje je.

VL
Avatar Jana
Jana
09:58 29.06.2011.

Kako to da policija mora sa rukavicama oko zločinca i to u prisustvu njegovog advokata koji bi u suprotnom prijavio nasilje nad svojim štičenikom. Ima načina da ovo čudovište progovori .\" Pritisnite\" ga bolje i vodite na lice mjesta gdjee kaže da je bacio jadnu Antoniju.

VL
LE
leecooper
10:24 29.06.2011.

JAVNO , pročitaj malo više o tom bolesniku , kako ih nazivaš ,NJEGOVI , su i tražili izručenje od Hrvatske ali ga naši nisu izručili jer ne izručuju svoje građane.... čisto sumnjam da nisu znali zašto ga Srbija želi .... za ovaj slučaj treba kriviti isključivo ministra i vlast...

VL
LR
ljerka ribolina
10:08 29.06.2011.

zarezujte mu kožicu milimetar po milimetar, da propiša kad progovorit neće

VL
ML
mladazemlja
10:13 29.06.2011.

Sve abolirane teroriste iz Bilišana uzeti za taoce dok đubre ne prizna gdje je cura!

VL
JA
javno
10:19 29.06.2011.

I STO SADA....eto prosao skoro i mjesec dana a od nestale mlade djevojke ni traga ni glasa.... tu smo di smo bili prije svih ovih senzacionalnih piskaranja i silnih komentara....narod se ohladi...a i vruce je......samo jadna rodbina moli BOGA...a sto im drugo i preostaje....barem da je ako drugo nista mogu u miru pokopati...... bijedno bolesnog ubojicu njegovi ne izrucuju hrvatskim vlastima kazu sudit se mu tamo njegovi radi nekog silovanja.....hahahaha kaze narod ...crni se valjak iza brda valja ....niti ce je jadnicu ikada naci .....(ni mrtvu ni zivu)...niti ce on - genetski bolesni manijak po nasljednoj lozi IKADA doziviti hrvatsku pravdu.....

VL
CR
crosmos
10:36 29.06.2011.

@carambita - Ne lupaj. Da nije njezine obitelji a posebno njezine energicne sestre danas se nebi digla ovolika prasina oko ovog slucaja a monstrum zasigurno nebi do sada bio ni pronadjen. Mislim da se svi ovdje oko toga slazu.

VL
Avatar kos
kos
11:17 29.06.2011.

On jednostavno,, Laže,,,on bi i progovorio ali jednostavno mu,, UM ,,ne dopušta jer kad se pojavi zvijer u njemu a to i jest ,,ON,, radi instinktivno ,to su zvijeri a sa njima se zna KAKO,,,,

VL
PU
pumbica
11:48 29.06.2011.

Dali je opće opče ta djevojka ?Otišla iz njegovog sela.Jer ti njegovi rođaci .Kažu da ništa neznaju,a od pljačke i silovanja žive.Treba i njegovu ženu četnikušu pritegnut.Ona isto zna gdje je djevojka.Ona nije ubijena,nego je prodana za bjelo roblje.U italiju.....

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
11:57 29.06.2011.

Glavaš ne spada u organizirani kriminal i korupciju pa izdražava kaznu u BIH kao i Šimić na temelju dogovora između dviju država. To što je Bajića bolila kita jer se ne radi o prijetnji za uzvišenu boljševičko komunističku elitu, to je sada prebacivanje odgovornosti na više sile, dvojna državljanstva i srbijanske antifašističke manire po deafoltu tako da imamo odjednom dva Dragana Paravinje, jednog s ratnim utem a drugog sa silovateljskim putem :)

VL
Avatar atrpimir
atrpimir
11:59 29.06.2011.

Glavaš ne spada u organizirani kriminal i korupciju pa izdražava kaznu u BIH kao i Šimić na temelju dogovora između dviju država. To što je Bajića bolila kita jer se ne radi o prijetnji za uzvišenu boljševičko komunističku elitu, to je sada prebacivanje odgovornosti na više sile, dvojna državljanstva i srbijanske antifašističke manire po deafoltu tako da imamo odjednom dva Dragana Paravinje, jednog s ratnim putem a drugog sa silovateljskim putem jer bi ovaj s ratnim putem mogao ugroziti HDZ na izborima.

VL
KO
konkord
12:42 29.06.2011.

Treba mu djecu strpat u dom a ženu u zatvor pa nek se sjete šta su učinili sa Antonijom. Vjerujem da će se i žena sjetiti svega jer nema šanse da mu je pomagala u bijegu a da nema pojma o tome što je sa Antonijom i gdje je.

VL
KA
karambita
12:46 29.06.2011.

Crosmos, ovdje nije rijec o tome sto se digla cjela Hr. na noge, hvala Bogu da je tako...ali gospodjica je rekla da ce ona sve uciniti da se to vise nikad ne dogodi...tu je fabula , a to ti izgleda ne kuzis....ne moze doticna gospodjica nista uciniti,,,,mali covjek nema sanse da sam nesto konkretno pokrene.....vlast i policija je problem...oni donose odluke i prave zakone....nadam se da sam bio jasan ili moram ponovno da ponavljam

VL
EU
EUfan
13:47 29.06.2011.

Dragi čitatelji VL! Molim vas da razmislite o tome da se pokrene inicijativa za rekonstrucijom Golog otoka. U takvu kaznionicu bi morali biti smješteni svi osuđeni silovatelji, ubojice i teški kriminalci. Samo tako će potencijalni kriminalci imati neki strah odd poćinjenja svojih zlodjela. A mi, građani ćemo biti mirniji. Molim vas i da razmislite o tome da li takvima trebaju zatvori (kao ovaj novi što ga je Kosorka otvorila) u kojima žive bolje nego polovina siromašnog puka Lijepe naše. Ajmo, pokrenimo se!

VL
Avatar setra4
setra4
23:54 29.06.2011.

hm uvijek kad je u pitanju neko zlo srbi su umjesani bem ti naciju takvu fuj.................

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.