Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIJAGNOZA BEZ TESTIRANJA
Povratak na članak

HZJZ objavio precizne upute: Pogledajte koga se i kada smije proglasiti pozitivnim i bez testa

U dokumentu su detaljnije pojašnjeni i uvjeti za primjenu brzih antigenskih testova. Oni se, dakle, mogu koristiti za dijagnostiku kod simptomatskih osoba u prvih pet dana bolesti.

Komentari 9

DU
Deleted user
20:29 02.11.2020.

Pcr test je laž jedno što nije bilo pozitivno na taj test je bilo motorno ulje sve u prirodi je bilo pozitivno

VL
DI
Dingo
20:25 02.11.2020.

A PCR test je kao pouzdan. samo mantrajte, ponavljaj laž dovoljno dugo i postat će istina.

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
20:39 02.11.2020.

Ama dobro... ako u Engleskoj lijecnici mogu umrlu osobu proglasiti zrtvom slavnog virusa bez da su je vidjeli, zasto hrvatski lijecnici ne bi mogli proglasiti osobu pozitivnom na slavni virus bez da su je testirali? Vazno je da statistike rastu, vazno je drzati narod u strahu dok se cjepivo ne pronadje, a onda krece najprofitabilniji posao stoljeca i Great Reset...

VL
KO
Kokoiduhovi
21:07 02.11.2020.

Kada biste vi znali što treba raditi, kako, kada i kome....Blago nama kada nam Vlada i Stožer " u hodu" daju upute i naredbe i isto tako ih mijenjaju. Upravo kao i vođenje Hrvatske.

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
23:19 02.11.2020.

sve samo doktori na portalu!

VL
DU
Deleted user
22:03 02.11.2020.

Skratite priču. Svaki oboljeli (bez obzira na simptome), kao i oni koji će tek oboljeti, ima se smatrati pozitivnim na SARS-CoV-2 virus. Oni koji smatraju da nisu pozitivni tu čnjenicu trebaju dokazati u upravom i/ili sudskom postupku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.