Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZLETIO S TRAČNICA

HŽ o sudaru na pruzi: Teretni vlak iz nepoznatog razloga nije se zaustavio na kolodvoru Meja

vlak
Foto: Ljubitelji željeznice Facebook
1/2
11.12.2023.
u 11:13

Promet između dvaju kolodvora u prekidu je, a putnike prevoze autobusi na relaciji Rijeka – Plase

O nesreći koja se jutros dogodila na pruzi u Primorsko-goranskoj županiji oglasila se i HŽ Infrastruktura. Kazali su kako je do nesreće došlo u 8.49 sati između kolodvora Meja i Škrljevo, a sudarili su se teretni vlak prijevoznika Rail Cargo Carrier – Croatia i pružno vozilo TMD HŽ Infrastrukture. Prema prvim informacijama, ozlijeđenih osoba nema.

Vlak RCC-a, koji se kretao prema Rijeci, iz nepoznatih se razloga nije zaustavio na kolodvoru Meja, što je bilo obavezno. Nakon što je prošao kroz kolodvor, na otvorenoj pruzi naletio je na pružno vozilo koje služi za održavanje željezničke infrastrukture. Promet između dvaju kolodvora u prekidu je, a putnike prevoze autobusi na relaciji Rijeka – Plase. Uzrok nesreće još uvijek nije poznat, a očevid je u tijeku, objavila je HŽ Infrastruktura. 

VEZANI ČLANCI: 

 

Komentara 4

Avatar MK3
MK3
11:52 11.12.2023.

HŽ: mi smo tu zbog nas a ne zbog vas...

DU
Deleted user
11:25 11.12.2023.

Kod nas bi došlo do sudara da je bio i dvosmjerni kolosijek! Takvi smo mi. Evo Butkoviću materijala da sad napravi nizinsku, dvosmjernu prugu, a to su onda gomile novca ..

DE
Dex
11:48 11.12.2023.

opet lumeni ostavili pružno vozilo i otišli na marendu ... i ne nije prvi put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije