Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
European Challenge 20

HV ne ide na vježbu u Njemačku: Zbog koronavirusa otkazano sudjelovanje

Hrvatska vojska
Foto: /PIXSELL
1/6
11.03.2020.
u 16:50

"Ovakva je odluka donesena jer su sigurnost i zdravlje pripadnika Hrvatske vojske najvažniji prioritet", tvrde iz MORH-a.

Ministar Damir Krstičević i načelnik GS OS RH admiral Robert Hranj donijeli su odluku o otkazivanju sudjelovanja pripadnika Hrvatske vojske na vježbi European Challenge 20 koja se održava u Njemačkoj. 

Iz Ministarstva obrane priopćeno je da je odluka donesena u skladu s aktualnom situacijom vezano za koronavirus

"Ovakva je odluka donesena jer su sigurnost i zdravlje pripadnika Hrvatske vojske najvažniji prioritet", tvrde iz MORH-a. 

Na vježbi u organizaciji Oružanih snaga Savezne Republike Njemačke od 16. do 27. ožujka 2020. godine trebalo je sudjelovati 205 pripadnika Hrvatske kopnene vojske, Zapovjedništva za potporu i Vojne policije.

VIDEO Pitali smo građane koliko se pridržavaju mjera protiv koronavirusa i treba li ih postrožiti

Ključne riječi

Komentara 4

SO
Sir Oliver
17:01 11.03.2020.

Ja sam na Bodenskom jezeru vec tjedan dana i zivi se sasvim normalno. Jedina je razlika u odnosu na HR sto njemacka Vlada ne laze o broju novozarazenih!

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
20:27 11.03.2020.

Organizacija "nista nas ne smije iznenaditi", otkazuje se zbog kiše...

BA
Barbasmora
16:59 11.03.2020.

Da nije virus jaci od nase hrabre vojske!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije