Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Oko za oko, zub za zub'

Hutisti prijete Italiji: Bit ćete naša meta ako se pridružite napadima

06.02.2024.
u 13:49

Američki državni tajnik Antony Blinken krenuo je na turneju prema Bliskom istoku, i to peti put otkad je izbio rat između Izraela i Hamasa 7. listopada

Komentara 5

5S
505.scrtom
16:03 06.02.2024.

veli blinken krenuo na turneju a oćel otpjevati onu prokleta je amerika i zlato što sja,lol.

DU
Deleted user
14:16 06.02.2024.

Kaj ovi iz mišjih rupa prijete.... nevjerojatno.

CR
crocro
16:40 06.02.2024.

Niti jedna zemlja na svijetu koja sudjeluje u borbi protiv terorista i na uspostavi svjetskoga mira, ne može a niti smije prihvatiti neke sektaške ultimatume ili terosističke ultimatume. Ako bi se zemlje bojale i odustale od pomoći ili sudjelovanju uu sklopu plana međunarodne zajednice, onda bi svijetom zavladale terorističke skupine koje bi ugnjetavale i terorizirale civilizirani svijet. Ovaj tip bi trebao snositi posljedice svake svoje izgovorene riječi prijetnje a sve terorističke skupine koje teroriziraju miran narod i civilizirani svijet i nameću svoju volju, treba satrti na način kao da nikada nisu postojati na kugli zemaljskoj. Svijet treba mir, a ne rato-huškače i teroriste koji tjeraju strah u kosti miroljubivom svijetu. Sve terorističke skupine treba pretvoriti u prah u zemlju po kojoj su se kretali posaditi cvijeće. kako bi se dekontaminirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije