Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ GOSPODARSTVU
Povratak na članak

HUP: Neugodno smo iznenađeni nagađanjima o izdvajanju pojedinih poduzetnika iz mjera Vlade

Vladine mjere za pomoć gospodarstvu i uključivanje poslodavaca u izradu novog paketa mjera naišlo je na odobravanje HUP-a. Međutim, ističu svoje nezadovoljstvo mogućim isključivanjem pojedinih poduzetnika iz najavljenih mjera. Ističu kako su ove mjere ključne za jačanje ekonomije, rast plaća i BDP-a

Komentari 3

DU
Deleted user
18:24 02.03.2023.

I mi kuoci smo neugodno bili iznenađenji odbijanjem davanja informacija. Ko ih....

VL
ME
MehutoGonzales
18:36 02.03.2023.

Ekipa može manipulirati cijenama i dizatinih kako ih volja a ne žele poslat excelicu svakog ponedelka. Pa skinite im potpore pa kad vide da ih ta excica košta par stotina tisuća nečega.... opet će se od naroda naplatiti. A HUP...b lj a k ....

VL
SV
sven222
19:44 02.03.2023.

To bi bila prava odluka..već sam i sam govorio da država treba svima koji će tražiti potporu naložiti da dostave cijene 31.12.,2.1. i 15. 1. pa da dokažu da su konvenciju obavili kako treba. To jedino može opametiti sve koji hoće muljati!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.