Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Humanitarni koncert za topli obrok 430 učenika u Hondjiju

'varazdin/medjimurje  10.07.2009....varazdin... varazdinska katedrala snimio:d. fabijanic'
'gorenada'
01.06.2011.
u 11:57

Na lanjskom koncertu u varaždinskoj katedrali skupljenim darovima omogućena je gradnja kuhinje u osnovnoj školi Hondji 
u Beninu

Na svetkovini Uzašašća Gospodnjeg u četvrtak 2. lipnja u varaždinskoj katedrali održat će se humanitarni koncert za projekt Marijinih obroka. Na koncertu koji počinje u 20.15 sati nastupit će katedralni zbor “Chorus angelicus”, dječji zbor “Hosana” varaždinske župe svetog Josipa, zbor mladih “Eshaton” iz Močila, djevojački zbor Gimnazije iz Đurđevca te Varaždinski komorni orkestar, pod ravnanjem mo. Anđelka Igreca. Izvest će se nekoliko djela domaćih i stranih autora, a ukratko će se predstaviti i projekt Marijinih obroka, za više od pola milijuna djece u svijetu.

Na lanjskom koncertu u varaždinskoj katedrali skupljenim darovima omogućena je gradnja kuhinje u osnovnoj školi Hondji 
u Beninu, koja bi trebala biti dovršena do kraja godine. Na ovogodišnjem koncertu želi se prikupiti novac za hranu kako bi 430 učenika u Hondjiju svaki dan imalo jedan topli obrok cijele sljedeće godine.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Ninach
18:45 01.06.2011.

Aha,moreš si mislit! Dobar im tek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije