Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
telefonom iz havane

Hugo Chavez opovrgnuo glasine o svojoj smrti

'Venezuela\'s President Hugo Chavez smiles while holding a gold ingot after signing a decree for the nationalization of the gold mining industry, at Miraflores Palace in Caracas August 23, 2011.  REUT
'HO'
24.04.2012.
u 10:19

Telefonom iz Havane Chavez je u ponedjeljak opovrgnuo da je karlični tumor, zbog kojeg je morao na zračenje, uzrokovao njegovu smrt, a glasine je pripisao psihološkom ratu koji se vodi protiv njega.

Venezuelski predsjednik obratio se javnosti na nacionalnoj televiziji prvi put nakon što je prije 10 dana stigao na liječenje na Kubu kako bi demantirao glasine o svojoj smrti.

Chavez je, piše BBC, telefonom iz Havane u ponedjeljak opovrgnuo da je karlični tumor, zbog kojeg je morao na zračenje, uzrokovao njegovu smrt, a glasine je pripisao psihološkom ratu koji se vodi protiv njega. Izjavio je da je tretman težak i da je za njega potrebno mnogo upornosti i odlučnosti te da liječenje zasad daje rezultate. Iako je jako umoran, Chavez se osjeća obveznim da tijekom liječenja ispunjava predsjedničke dužnosti.

Povratak predsjednika u Venezuelu planiran je za 26. travnja, a Hugo već sad optimistično najavljuje da će na predsjedničkim izborima koji će se održati u listopadu odnijeti još jednu pobjedu.

 

Komentara 2

Avatar intimus500
intimus500
08:05 25.04.2012.

daj 5 ....

TJ
To je nama naša borba dala
13:46 24.04.2012.

Drž\' se Hugo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije