Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomilovan

Huanito je i službeno slobodan, no njegova bitka nije završila: I dalje traži lijek

Zlata i Huanito Luksetić
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
17.03.2019.
u 22:19

Huanito je malo bolje što se tiče psihički, vidim da se i smije... No, on i dalje traži lijek. Ovo što je bilo u ljekarni to je nije to, to je THC 0.2, a što s tim, to Huanitu ne pomaže, kaže majka Zlata Luksetić

Huanito Luksetić sada je i službeno slobodan čovjek nakon što ga je predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović pomilovala.

– Huanito je malo bolje što se tiče psihički, vidim da se i smije... No, on i dalje traži lijek. Ovo što je bilo u ljekarni to je nije to, to je THC 0.2, a što s tim, to Huanitu ne pomaže – ispričala je njegova majka Zlata Luksetić za Dnevnik Nove TV.

Problem je što ni toga u ljekarnama nema, a iz Huanitova slučaja nismo, kažu liječnici, ništa naučili.

– Vlada ništa nije napravila, doslovno ništa, lijek nije dostupan, Huanito se ne može liječiti, lijepo da nije završio u zatvoru i to je to – kaže doc. dr. Ognjen Brborović i smatra da je za to odgovoran nadležni ministar zdravstva.

– Ja ne mogu nijedne druge nego ideološke razloge pojmiti, jer što se tiče znanosti i medicine, stvar je jasna, to je lijek i treba biti dostupan ljudima. To su sve ljudi, ako se nešto ne poduzme, ako im se ne pomogne, osuđeni su na smrt i nemojmo se zavaravati da se radi o nečemu benignijem – rekao je dr. Brborović.

VIDEO Zlata Luksetić, majka Huanita Luksetića

Komentara 5

Avatar Matteo1212
Matteo1212
23:44 17.03.2019.

Da li se novinari ikad zapitaju kakvo je psihičko stanje radnika Uljanika i Trećeg Maja nakon skoro pola godine bez prihoda, nakon što su ih razne bitange i njihovi nalogodavci iz vladajućih garnitura u Istri i Rijeci dovele u tu situaciju...

KO
Kora
08:11 18.03.2019.

Hoće kazati da bi mu država trebala dopustiti daljnji uzgoj.

GO
goran2hr
08:02 18.03.2019.

Lijek je već našao. Sada neka udvostruči dozu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije