Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 2°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Bjelovarčan:

    Samo par konstatacija: Dvorana sa 152 mjesta? Po kojem je to standardu?!.... Da li nije sada standard 5-7 manjih dvorana sa cca 50-tak mjesta od kojih se npr 2-3 mogu spojiti u jednu multimedijsku? Nije se tražilo potencijalne ulagače tipa ... prikaži još! Cinestar ili Cineplexx? Izjava da će ovo biti najmodernija dvorana u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina je nadam se utemeljena sa posjetom davatelja izjave IMAX-u.... Ne trebaju nam standardi Marije Terezije i kina Partizan sa dodanim suroundima i 3d tehnikama koje će svi bjelovarčani imati u svojim kućama kroz 2 godine.... Inače sam za multifunkcionalni multimedijskli kompelx u skladu sa europskim standardima, a koji su svima dostupni (već cca 8 godina) i kroz ulagače/partnere i kroz razne europske fondove ( i u konačnici nas bjelovarčane ne bi ništa koštalo)... E da, i nemojte nas autohtone bjelovarčane stalno stavljati u zapečak ne Europe, nego i Hrvatske.

  • Deleted user:

    Za kino sam, i za to sam da grad treba subvencionirati kino kao kulturno dobro (kao kazališta ili glazbene škole npr.). I Bjelovaru svakako treba kino. No, pitam se kako grad u ovoj situaciji ima novaca za kino, a za ... prikaži još! važnije projekte nema. Npr. proširenje studija na VTŠ ili kružni tok kod srednjoškolskog centra ili za dnevni boravak djece u osnovnim školama... itd. itd.

  • Bjelovarčan:

    @Kekso... Trebalo bi pitati gradsku tvrtku Poslovni park (koja je između ostaloga za to i osnovana prije više godina) koliko je sa svojim znanjima "povukla" novca iz EU fondova za bolju infrastrukturu i život građana Bjelovara u odnosu na novce ... prikaži još! koji su mogli biti povučeni kroz kvalitetno zamišljene/napisane/ realizirane i zaživjele projekte... E da ta ista tvrtka živi na grbači svih nas bjelovarčana i bjelovarčanki jer su joj je iz proračuna Grada uvijek osigurana neka sredstava za poslovanje....

Još iz rubrike Vijesti

3
ŠOKANTNA ISPOVIJEST

'Udahnula sam, napravila korak naprijed i pogledala ga. Kao da fali pola mene. Ja sam mama bez djeteta'

OTVORENO

Ustavni stručnjak: Ako zastupnici podrže Milanovićevog kandidata, odluka bi bila srušena

4
PROŠVERCAO 170 KG KOKAINA

Tko je Hrvat uhićen u Kostariki: Diler koji je u istom avionu sa Sanaderom izručen iz Austrije 2011.

5