Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi hit - Građani
Povratak na članak

Htjeli i dobili – bjelovarsko kino grade od sredine kolovoza

Dvorana za 2D i 3D projekcije bit će izgrađena na starom teniskom igralištu Sokolane I, imat će 150 mjesta, vrijedna je više milijuna kuna

Komentari 3

BJ
Bjelovarčan
17:15 31.07.2012.

Samo par konstatacija: Dvorana sa 152 mjesta? Po kojem je to standardu?!.... Da li nije sada standard 5-7 manjih dvorana sa cca 50-tak mjesta od kojih se npr 2-3 mogu spojiti u jednu multimedijsku? Nije se tražilo potencijalne ulagače tipa Cinestar ili Cineplexx? Izjava da će ovo biti najmodernija dvorana u Hrvatskoj u posljednjih 20 godina je nadam se utemeljena sa posjetom davatelja izjave IMAX-u.... Ne trebaju nam standardi Marije Terezije i kina Partizan sa dodanim suroundima i 3d tehnikama koje će svi bjelovarčani imati u svojim kućama kroz 2 godine.... Inače sam za multifunkcionalni multimedijskli kompelx u skladu sa europskim standardima, a koji su svima dostupni (već cca 8 godina) i kroz ulagače/partnere i kroz razne europske fondove ( i u konačnici nas bjelovarčane ne bi ništa koštalo)... E da, i nemojte nas autohtone bjelovarčane stalno stavljati u zapečak ne Europe, nego i Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
11:19 01.08.2012.

Za kino sam, i za to sam da grad treba subvencionirati kino kao kulturno dobro (kao kazališta ili glazbene škole npr.). I Bjelovaru svakako treba kino. No, pitam se kako grad u ovoj situaciji ima novaca za kino, a za važnije projekte nema. Npr. proširenje studija na VTŠ ili kružni tok kod srednjoškolskog centra ili za dnevni boravak djece u osnovnim školama... itd. itd.

VL
BJ
Bjelovarčan
17:26 01.08.2012.

@Kekso... Trebalo bi pitati gradsku tvrtku Poslovni park (koja je između ostaloga za to i osnovana prije više godina) koliko je sa svojim znanjima "povukla" novca iz EU fondova za bolju infrastrukturu i život građana Bjelovara u odnosu na novce koji su mogli biti povučeni kroz kvalitetno zamišljene/napisane/ realizirane i zaživjele projekte... E da ta ista tvrtka živi na grbači svih nas bjelovarčana i bjelovarčanki jer su joj je iz proračuna Grada uvijek osigurana neka sredstava za poslovanje....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.