Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA NA HVARU

Htio pregaziti dva policajca pa udario službeno vozilo, tereti ga se i za obiteljsko nasilje

Prometna nesreća između motora i osobnog vozila u Ulici Donje Svetice
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
28.02.2024.
u 12:40

Sumnjiči se za niz kaznenih djela, uključujući nasilje prema službenoj osobi i prijetnju, nakon što je automobilom udario u policijsko vozilo

Dovršena je istraga nad 43-godišnjakom za kojeg se sumnja da je htio pregaziti dva policajca koji su htjeli zaustaviti. Tereti ga se za više kaznenih djela koja uključuju Prisilu prema službenoj osobi, Oštećenje tuđe stvari, Nasilje u obitelji te Prijetnju. 

Naime, oko 22 sata navečer 26. veljače u Starom Gradu na Hvaru su policijski službenici htjeli zaustaviti auto koji je vozio osumnjičeni. Međutim, on se oglušio na znak policije te ubrzao i krenuo autom na jednog od policajaca koji je na sreću izbjegao udarac izmaknuvši se u stranu.

No, 43-godišnjak se još uvijek nije zaustavio već je autom krenuo u smjeru drugog policajca te udario službeno policijsko vozilo. Nakon toga je nastavio bježati, ali je ubrzo pronađen i priveden u policijsku postaju. Daljnjim istragama je utvrđeno kako je osumnjičeni prethodnih dana bio nasilan i prijetio članu obitelji, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

POVEZANI ČLANCI:

Po dovršenom istraživanju, 43-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku.

 

VIDEO Ovo su policajci heroji koji su pod rotirkama otpratili trudnicu u rađaonicu: 'To bi svatko napravio'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije