Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvjetna kazna
Povratak na članak

Otac koji je bacio djecu i majka već su osuđeni zbog zanemarivanja djece

Nije ni pogledao svoju djecu koja su u krvi i suzama ležala na podu. Samo je prošao pokraj njih i sjeo u automobil

Komentari 8

TO
tomislav10
13:05 02.03.2019.

Šteta. Talentirani nogometaš kratke pameti.

VL
NI
NikoCro
11:59 02.03.2019.

Vec sam posao, Bog svakome da djecu

VL
DU
Deleted user
13:07 02.03.2019.

I onda tvrde kako nema razloga za ostavkama.Bravo za naše institucijr.Ja se pitma ovima što mu dadoše uvjetnu kaznu gospodo dali imate vi djecu,ah da vi ste posebna kasta sveti krava.

VL
Avatar cro.adris
cro.adris
10:25 02.03.2019.

Doživotna kazna zatvora!

VL
GE
gemist
12:08 02.03.2019.

Kad malo razmislim zbog takvih stvari sve manje vjerujem u Boga,nisam bogohulnik,ali se zapitam da ak postoji,možda povremeno ode na GO pa ne vidi neke stvari.Koliko samo mladih bračnih parova ne mogu imati djece iz raznoraznih razloga,htjeli bi ali ne ide,a ovo spodobe ih naštancaju koliko hoćeš i onda ih otac baci s balkona,kak je to moguće?Imam u susjedstvu sličan primjer,ne tak drastičan,ali naštancali petoro djece,a niš koristi,nikad niš radili,živjeli od socijalne pomoći,uzela im socijalna služba djecu,posvukud su,sad su već velika djeca,neka se pooženila,dvoje djece godište moje kćeri su negdje u Samoboru,sad im je svima bolje,a kakvo su imala djetinjstvo kad ih uspoređujem sa svojom djecom,bolje da ne pričam.Za ovog oca mogu reći šteta što kod nas nema smrtne kazne,zaslužio ju je,vjerojatno je i mater kriva dosta,ali ona ih nije bacila,kakve budu posljedice po djecu,ak sva prežive isto ne znam,možda dobi 30g zatvora,znam da je metak ili injekcija puno jeftinija nek besplatni smještaj sa 3 obroka dnevno,ali u zatvoru ne bude dugo preživio i najvećim kriminalcima i ubojicama vjerojatno bude zlo od njega,nešto slično ko kod silovanja maloljetne djece,nek ga smjeste u zatvor,meta na čelu mu je već nacrtana

VL
CH
che99
10:26 02.03.2019.

lagano vješanje pa neka visi par dana na trgu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.