Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušila si je imidž

HSS pozvao Marinu Lovrić Merzel da proda Audi

marina lovrić merzel
Nikola Čutuk/PIXSELL
05.11.2013.
u 11:38

U nedostatku ideja kako da "ušminka" svoj bitno narušen imidž u javnosti, odjednom se postavlja kao spasiteljica tetama u vrtiću posuđujući im novac iz županije za plaće, poručili su iz HSS-a

HSS Sisačko-moslavačke županije reagirao je na izjavu županice Marine Lovrić Merzel kako je Anita Sinjeri-Ibrišević, predsjednica gradskog ogranka HSS-a Sisak, sudjelovala na prosvjedu "Autić za županicu" poručivši da je to laž. Ponovili su i svoj poziv sa Županijske skupštine od kraja rujna da se odrekne nabave skupog automobila.

- SDP-ova županica vjerojatno je informaciju o sudjelovanju Anite Sinjeri-Ibrišević na prosvjedu izmislila kako bi pokušala umanjiti značaj prosvjeda i činjenicu da je jedina čelnica županije protiv koje se danas u Hrvatskoj prosvjeduje. HSS nije organizirao prosvjed niti je u njemu sudjelovao - istaknuli su iz stranke. Dotaknuli su se i problema vrtića u Hrvatskoj Kostajnici, o kojemu su prije nekoliko mjeseci, također na Županijskoj skupštini, postavili pitanje, a županica poručila kako to nije njena briga.

- U nedostatku ideja kako da "ušminka" svoj bitno narušen imidž u javnosti, odjednom se postavlja kao spasiteljica tetama u vrtiću posuđujući im novac iz županije za plaće. HSS poziva županicu da proda skupi auto s deset zvučnika i novac od prodaje pokloni Dječjem vrtiću jer je to jedino pametno ulaganje koje može učiniti. Sve drugo je ionako već prokockala - od prodaje Cesta Sisak do kupnje Auto salona - zaključili su u HSS-u.

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:59 05.11.2013.

Istina doduše, da se ne zna sudbina prošlog audija, isto kupljenog na lizing, ali to ovi ne pitaju.

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:59 05.11.2013.

A i ovi su se pametno javili, da proda auto koji nije ni kupljen. Plaća se lizing svaki mjesec i dok se ne otplati, nemaju što ni prodavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije