Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozorenje javnosti
Povratak na članak

HSP organizirao prosvjednu akciju protiv ulaska Hrvatske u EU

Sudionici akcije na transparentima su ispisali "Zatvorili smo poglavlja ali i Sanadera“, "Ja sam već u EU – Ante Gotovina“, "Mi smo već ušli - HDZ Remetinec“...

Komentari 28

JA
jaruzelskia
13:04 10.09.2011.

Pogledajte sebe HSP debeli nerasti. Vi imate \'zalihe\' a u najgorem slučaju nerasti mogu jesti i napoj kojeg ima puno. A, kaj budu drugi jeli ak\' im EU ne da novce? Travu? Pa nisu svi stoka kao HSP i HDZ....

VL
TO
Toni50
13:06 10.09.2011.

HSP organizirao prosvjednu akciju protiv ulaska Hrvatske u EU, i gubljenju slobode i suvereniteta jednom i zauvjek. Potom bi cijeli rat i žrtve borba za samostalnost postala vic viceva ako se uputimo u jednu veliku diktatorsku Yu zvanu EU .... Jel kada te veliki zovu trebaju sigurno imaju svoju računicu i razlog a nikako ljubav prema divljim balakanskim plemenima koji ratuju i koju susjede iako su stolječima susjedi i skupa živjeli !!!

VL
DA
dardal
13:48 10.09.2011.

Hajde onda ako ste se popravili ubacit ćemo i vas unutra. Za koga biste glasovali da su danas izbori? JEDINO HRVATSKA 2 % HRVATSKI PLAMEN 4 % HČSP 1 % HSP dr. Ante Starčević 3 % HRAST 2 % Volimm Hrvatsku, NE U EU 1 % ABH 2 % HDSSB 1 % ZVONKO BUŠIĆ I KOALICIJA SVIH GORE NAVEDENIH 55 % druge opcije 30 %

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
15:02 10.09.2011.

BRAVO HSP.! Ova akcija ima zdravu perkspetivu za Hrvatske interese. EU je opasnost za Hrvatske interese za koje se treba boriti jer je Hrvatska pod pritiskom EU i Amerike da slijedi put koji je zacrtan po EU i Americi dada Hrvatska bude njihov sluga. Braco Hrvati svi na referendumu jasno zaokruzite veliko \"NE\" EU ako zelimo dobro Hrvatskoj i njenim Interesima . BRAVO HSP!

VL
DE
demokršćanin
15:22 10.09.2011.

JEDANPUT

VL
DE
demokršćanin
15:27 10.09.2011.

JEDANPUT I EU IMA PRAVO! Istina je što je Vandoren ustvrdio da nemamo pojma što su naši \"dobročinitelji\"potpisali.Tek kada uđemo ( ne daj Bože) u EU vidjet će se kakve su nebuloze potpisali naši predstavnici i što će se iz toga izroditi.A kada to saznamo i osjetimo na svojoj koži, jao nama,a oni će se izgovarati da je za to kriva europska birokracija.

VL
GR
Gradinar
17:33 10.09.2011.

Ovi kreteni, umjesto da stvarno iskoriste povjesnu šansu i zauzmu realno potrebno i otvoreno desno biračko tijelo, ganjaju vjetrenjače i čekaju da Đapić smršavi u Westinu kako bi ga ponovo uskrnusli! Zaboga kako ljudi uništavaju sve što se tiče pravaštva!?

VL
Avatar deziderij
deziderij
17:39 10.09.2011.

Hrvatski narod je, na žalost, glup narod. Nikada ništa da naučimo a pogotovu da se pobunimo. Ovo sa EU, s Vlaisavljevićkom na čelu ljigave Vlade, sa silnim lopovima i lopovlucima i neviđenom pljačkom ove zemlje da se uđe u EU će biti točka na I. Biti ćemo robovi i marginalizirani do neprepoznatljivosti. Nikada veliki i mali nisu mogli niti su bili prijatelji i nema prijateljstva siromašni s bogatima - to je iluzija koju nam prodaje bjeloglava. A pogotovu tu nema ljubavi. Pa ni pape, osim onih naivnih koji u to vjeruju, nisu dolazili kod nas zbog ljubavi prema Hrvatskoj i Hrvatima, nego su tu bili isključivo zbog svojih interesa. Teško nama ako nas uvuku u ovakvom puzećem i ponižavajućem položaju.

VL
OB
-obrisani-
18:28 10.09.2011.

Šta će mi EU ako smo u toj tvorevini razvlašteni, ako mi zakone donose u Bruxyellessu a naš ih parlament i naša vlada samo usvajaju bez pogovora, što nam treba to je domoljubna, nacionalna vlada onda će biti sve jednoo jesmo li u EU ili nismo jer ne će zakoni prolaziti koji se protive nacionalnim interesima. To je upravo napravio Orban u Mađarskoj, rekao je dosta, mađarski zakoni će se donositi u Budimpešti a ne u Bruxellesu i za čudo Mađarima je krenulo!

VL
CI
cicibela
20:58 10.09.2011.

Stanje u EU najbolje oslikava njena centralna banka (ECB). Nakon Axela Webera, koji je dao ostavku u veljači ove godine, sada je i Juergen Stark odstupio s mjesta čelnog čovjeka najvažnije institucije u EU. Kad kapetani bježe s broda kojii tone, što tek rade miševi?

VL
DU
Deleted user
21:16 10.09.2011.

Bolje EU nego daljnje krepavanje na sitno u režiji naših vlasitih. Nitko nas nikada nije tako pokrao kao Hrvati a sve zamotano domoljubljem i rodoljublejm. Da ne govorimo da svi ovi anti EU štakori nemaju nikakav plan ni program alii vokjeli bi nastaviti lov u mutnom. Nešto što je manje vjerojatno sa Švabom u zapovjedničkom stolcu.

VL
CI
cicibela
21:28 10.09.2011.

austrougar, Kako je \"Švabo u zapovjedničkom stolcu\" uspio dovesti Italiju, Španjolsku, Portugal, Irsku, Grčku... u bankrot, a njemački narod prisilio da svojim porezima spašava svjetske banke? Ti jednostavno ne vidiš stvarnost kakva jest. Ne radi se o Švabi, niti o jednoj drugoj naciji, jer su u EU sedlu globalni lihvari i korporacije koji osim profita i enormne političke moći nemaju ni doma i nacije.

VL
DU
Deleted user
21:35 10.09.2011.

10.09.2011. u 21:28h cicibela je napisao/la: austrougar, Kako je \"Švabo u zapovjedničkom stolcu\" uspio dovesti Italiju, Španjolsku, Portugal, Irsku, Grčku... u bankrot, a njemački narod prisilio da svojim porezima spašava svjetske banke? Ti jednostavno ne vidiš stvarnost kakva jest. Ne radi se o Švabi, niti o jednoj drugoj naciji, jer su u EU sedlu globalni lihvari i korporacije koji osim profita i enormne političke moći nemaju ni doma i nacije. --- Jel? Kak si ti pametan, a sad mi odgovori gdje bi te države bile da ih EU nije podurpo, uostalom kao što podupire i nas da ne bnakrotiramo. Hajde genijalac, da čujemo tvoju radnu alternativu ulasku u EU? I poštedi me poštenih domoljuba i sličnih gluposti jer nam trebaju sposobni.

VL
CI
cicibela
22:13 10.09.2011.

10.09.2011. u 21:35h austrougar je napisao/la: Jel? Kak si ti pametan, a sad mi odgovori gdje bi te države bile da ih EU nije podurpo, uostalom kao što podupire i nas da ne bnakrotiramo. ------------------------------------------------------------------------------------ Nije EU podupro te države tj. njihove građane, nego privatne banke u tim državama. I to ih je podupro novcem tih građana tj. njihovim poreznim davanjima koja više ne idu za opće dobro, nego za privatni bankarski džep. A što se samih građana i država tiče, oni su u kolapsu. Građani su bez posla, srezanih socijalnih prava, nezaposleni, beskućnici... Zato su milijuni Europljana stalno na ulicama, u demonstracijama, a države bez suvereniteta i s rasprodanom državnom imovinom.

VL
Avatar broz
broz
23:31 10.09.2011.

Jedva čekam da shebemo i ovu uniju,kao i sve druge prije nje.Naravno ako se do našeg dolaska,sama ne uruši kao i sve druge unije.Osim američke naravno.

VL
X2
xychhr-200
13:40 11.09.2011.

---------------- EU... Ne, Ne, i Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Zašto...? Samo ćemo biti još više iskorištavani, a neće nam biti ništa bolje. A za one, kojima nije jasno što je to demokracija objašnjenje: Demokracija je đungla u kojoj jači jede slabijega... a Hrvativati ni po čemu nisu jaki... niti financijski, a još manje u glavama... dakle, najebat će...

VL
SA
saad
08:39 12.09.2011.

Ovi neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeEU,hoce da HDZ-e do kraja unisti Hrvatsku,bolje de se deru meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

VL
LA
larala
13:20 12.09.2011.

e, moja cicibela ti si ocito ili jako mlada ili naivna kad u toj eu vidiš spas i pomoc. za tvoju informaciju eu ne postoji radi pomoci slabim zemljama vec samo za jacanje jakih. niti jedna od jakih zemalja euu ne zatvara svoje tvornice vec zatvara tvoje, isto tako ne otvara granice radi tebe vec radi sebe.....sve je jako jednostavno, samo treba malo bolje razmisliti.....

VL
LA
larala
13:25 12.09.2011.

10.09.2011. u 23:31h broz je napisao/la: Jedva čekam da shebemo i ovu uniju,kao i sve druge prije nje.Naravno ako se do našeg dolaska,sama ne uruši kao i sve druge unije.Osim američke naravno ................................................................................................................................................ budi bez brige, necemo mi shebati tu eu vec ce ona nas, samo, što kad to shvatimo bit ce nam kasno. mi smo nažalost izgleda jedini narod koji ne samo što ne zna raditi bolje za sebe vec niti ne zna uciti iz grešaka a, kroz stoljeca smo imali prilike vidjeti kuda nas vode razni savezi i udruživanja

VL
US
U sridu
22:30 12.09.2011.

Ja sam pravas u dusi ali ovaj i ovakav HSP ne priznajem,toliko podanistva,toliko dobroga su unistili,potjerali najbolje ljude,uvukli se sanaderu u guzu i popusili do daske.SRAMOTA od stranke.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.