Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar na svečanosti
Povratak na članak

HRZ proslavio svoj dan: Uskoro će Hrvatsko ratno zrakoplovstvo biti još moćniji i snažniji jamac mira

Ministar Banožić je rekao da se pilot ozlijeđen u padu aviona MiG-21 oporavlja te da se želi što prije vratiti u postrojbu. 'To je ono što je motivacija za sve nas koji utječemo političkim odlukama na bilo kakve procese unutar HRZ-a i potvrda da trebamo još bolje raditi'.

Komentari 1

DU
Deleted user
18:13 12.12.2022.

Čestitke ,čeka vas puno rada i učenja, konačno zapadna tehnika od školovanja do postrojbi, ali i organizacije sasvim novog sustava RZ i hvala Bogu PZO, te nove organizacije u našim glavama (najteži dio posla)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.