Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni pregled

Hrvatsku razara 'unutarnja agresija', koristi se metoda 'kuhanja žabe'

Davor Domazet Lošo
Davor Puklavec/PIXSELL
23.09.2017.
u 11:06

Nakon što ga je zbog nježne poruke upućene Sloveniji, kojoj je poručio da hrvatski pješaci mogu biti u Ljubljani za 48 sati, predsjednica smijenila, admiral Davor Domazet Lošo konačno se oglasio.

SUBOTA, 16.9.

Tko zna što bi za života skromni Leopold Mandić rekao da mu je vidjeti pompu koju je u Dalmaciji i na Kvarneru izazvao dolazak relikvije njegovog svetog tijela. Za života je bio skroman, posvećen ekumenizmu i pomirenju katolika i pravoslavaca. Danas ga štuju milijuni vjernika u svijetu, a 150000 građana koji su se poklonili pred njim ovih dana svjedoče popularnosti u Hrvatskoj. Naravno, bilo je i onih koji su ismijavali cijeli događaj, ali njima će dobri čovjek iz Boke oprostiti.

NEDJELJA, 17.9.

Nakon što ga je zbog nježne poruke upućene Sloveniji, kojoj je poručio da hrvatski pješaci mogu biti u Ljubljani za 48 sati, predsjednica smijenila, admiral Davor Domazet Lošo konačno se oglasio.

Uglavnom, Hrvatsku razara “unutarnja agresija”, koristi se metoda “kuhanja žabe”, vodi se asimetrični rat i to bez vojske, bojišnice, bitke i početka, jake snage povampirenih Jugoslavena, čudovišne takozvane nevladine udruge, peta kolona, svi su dio “vučjeg čopora”, koji nam radi o glavi, a tu je i vanjski neprijatelj iz Ljubljane i EK. Uglavnom, stanje redovno!

PONEDJELJAK, 18.9.

Kažu susjedi da je noć prije dugo gorilo svjetlo u skromnom domu Marićevih. “Zdravko, lezi...” , više puta je molećljivim glasom ministra financija molila supruga, ali nije pomagalo. Poput profesora Baltazara, cijelu je noć hodao po sobi, dok mu u zoru konačno nije palo na pamet spasonosno rješenje! Porez na automobile starije od deset godina! I taman kada su oduševljeni pretraživači Njuškala i Mobile.de oduševljeno su pozdravili ovu odluku, ministar je demantirao. Šteta, baš bi nam pasao novi porez...

UTORAK, 19.9.

Ogulin čeka novu poplavu. Građani još pregledavaju štetu nastalu od prošle, a nova kuca na vrata. Međutim, nema razloga za brigu, jer država pazi na nas. Bila je poplava i prije 19 godina. Ljudima je voda prodrla u kuće, uništila namještaj, električne uređaje, podigla parkete itd. Tko zna što bi bilo s njima da država nije isplatila odštete. Čak i po 5000 kuna znali su dobiti za potpuno uništeno prizemlje, kuhinju, dnevni boravak i spavću sobu, tako da Ogulinci danas mirno spavaju.

SRIJEDA, 20.9.

Počinje nova sezona u HNK, pa je uprava kazališta pripremila novi plakat kojim poziva građane da navrate na predstave. Na plakatu je Nina Violić, u malo prignutom položaju radnice na poljoprivrednom dobru, a iza nje anonimni ljubitelj kazališta koji lice skriva balonom plave boje. Uvijek budna udruga Vigilare kampanju je nazvala prostačkom, a prizor Nine Violić i nepoznatog gospodina prozvali su “apelom za bludne radnje”. Traže zabranu kampanje. Ljepota je zbilja u oku promatrača.

ČETVRTAK, 21.9.

Ako ljubitelj Hitlerovskog brka može s ministrima na pregovore, zašto netko u ime branitelja ne bi mogao određivati raspored društvenih događaja? Mladenu Pavkoviću, predsjedniku jedne od udruga branitelja, zasmetalo je što se na Dan sjećanja na tragediju Vukovara i Škabrnje održava Noć kazališta. Organizatori su odmah javili kako mijenjaju datum održavanja. Treba li na Dan sjećanja zabraniti kino projekcije, nogometne utakmice, Pavković se za sada ne oglašava. Svaka sličnost sa SUBNOR-om je slučajna.

PETAK, 22.9.

Mjesecima je šutio, a danas objavljuje priopćenja poput skribomana. Gazda se vratio! Svi ste krivi i se bum vas tužil, poručuje iz dvorca na bregu. Kaže da je Lex Agrokor neustavan, da ga je potpisao pod “ucjenom, prisilom, prijetnjama, manipulacijama...” Čovjek o kojem se godinama nije smjelo zucnuti u novinama, u kojima je bio zaštićen puno bolje nego medvjedi u njegovim lovištima, spominje i “medijski linč”. Potpisavši Lex Agrokor izjavio da je ponosan, je sve što je izgradio predaje hrvatskoj državi. Samo mijena stalna jest.

 

Komentara 44

SX
sudbina x
11:42 23.09.2017.

anticenzura: Hvala lijepa i ovih par što vas je ostalo previše je...

HE
hr.eu
11:55 23.09.2017.

Admiral je apsolutno u pravu. Vlast HDZ-a i HNS-a u Hrvatskoj je impotentna i zabavljena jedino vlastitom grabeži, što koristi Srbija (kroz Pupovca, nevladine udruge, medije i tzv. antife itd. iznutra, odnosno snažnom agresivnom diplomacijom direktno iz Beograda reciklirajući WW22 izvana) kako bi denuncirajući Hrvatsku najprije ušla u EU bez da ispuni ijedan hrvatski uvjet pod a), te u fazi 2 kako bi ponovno okovala Hrvatsku u novu buduću "zajedničku" državu ma kako se ona zvala i kada god do nje došlo. Srbija jednostavno ne odustaje od Jadranske obale koju je zacrtala kao svoj strateški cilj od Ilije Garašanina, preko Karađoređevića, SKJ, Miloševića i danas tima Vučić&Pupovac.

IL
ilijan
11:58 23.09.2017.

Zbijmo redove i pokažimo snagu. To je isto ako imaš jakog susjeda imaš i poštovanje prema njemu ako imaš labilnog susjeda onda ga i ne poštuješ. General je to izjavio nakon zvencanja oružja iz Ljubljane. Predsjednica nije smjela tako brzopleto reagirati. Ako ti susjed saziva sjednicu za uvid u spremnost svoje vojske naravno da ćeš mu zaprijetiti jer vrag nikada ne spava. Bolje zaprijetiti nego ratovati. Što se tiče manjinskih zastupnika. Mora im se dati demokrazsko pravo raspravljanja o svojim nacionapnim manjinama. Ali zakonom zabraniti kolaliranja u vladi jer to vodi koje kakvim ucjenjivačkim intetesima. Više pozitive unijeti u svakidnevni život.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije