Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarao ovisnice

Hrvatskom doktoru 10 godina zatvora jer je orgijao s pacijentima

doktor
Arhivska fotografija
12.09.2012.
u 18:00

Osuđen je zbog ilegalne prodaje tableta protiv bolova i seksualnog iskorištavanja svojih pacijentica

Mladen Antolić (55), hrvatski liječnik koji je vodio uspješnu praksu u Orlandu u američkoj Floridi, osuđen je na deset godina zatvora zbog ilegalne prodaje tableta protiv bolova i seksualnog iskorištavanja svojih pacijentica.

Antolić je pacijentice navlačio na drogu poput kokaina ili lijekove koji izazivaju ovisnost te ih iskorištavao da zabavljaju goste na njegovim razvratnim tulumima koji su se redovito pretvarali u orgije.

U Antolićevu domu istražitelji su pronašli 10 grama kokaina, 1500 tableta analgetika, 250 sedativa, pet pištolja, električni brojač novca, pornografske fotografije i oko 37.000 dolara. Mladen Antolić diplomirao je medicinu 1979. u Zagrebu.

Komentara 38

IP
info_punkt
18:53 12.09.2012.

krečo Hakija, presudila mu Florida...

ĆA
ćaćaća
19:04 12.09.2012.

ima takvih i u hrvatskoj nadriliječnika koji se predstavljaju kao dr a s dr nemaju nikakve veze..a usput obavljaju i ginekološke preglede pa je sve u redu..

CV
crna vrana
18:52 12.09.2012.

Američki san medicinara-diplomanda zagrebačke Univerze. Ma bravo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije