Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponudio novac

'Hrvatski zet' šeik Faress traži oslobađanje dvojice svećenika

šeik, bistra (1)
Jurica Galoić/PIXSELL
23.05.2013.
u 12:35

Šeik Faress je "hrvatski zet" koji je prije nekoliko godina proširio svoje poslove i u Hrvatskoj te gradio dvorac kod Zaprešića.

Sirijska novinska agencija Sana objavila je informaciju da je poznati njemački državljanin sirijskog podrijetla šeik Faress Al-Salamo Al-Tayy ponudio pobunjenicima otkupninu za dva sirijska svećenika koje je sirijska oporba zarobila u predgrađu grada Aleppa.

Naime, prema Sani, šeik Faress putem turskih posrednika pokušava osloboditi dvojicu svećenika bez obzira na visinu otkupnine koju pobunjenici traže za njihovo oslobađanje. Inače, šeik Faress je hrvatski zet koji je prije nekoliko godina proširio svoje poslove i u Hrvatskoj te je gradio dvorac kod Zaprešića. On je za Večernji list  potvrdio da putem posrednika pokušava osloboditi svećenike, ali nije želio otkriti koliko novca nudi otmičarima u zamjenu za puštanje na slobodu zarobljenih svećenika.

>>Šeik Faress Al-Tayy otvorio vrtni sajam u Donjoj Bistri

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije