Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodan odmor

Hrvatski turist otet i opljačkan na Filipinima

\'lisice_nnn_bih_241109\'
Arhiva VL
30.09.2011.
u 08:09

Nakon što im je Kritić dao sav novac koji je imao, dvojica razbojnika pustila su ga da izađe iz automobila

Dvojica naoružanih muškaraca opljačkala su u srijedu navečer hrvatskog turista i uzeli mu 800 američkih dolara u filipinskom glavnom gradu Manili, javlja Philippine Daily Inquirer.

Prema riječima lokalnog policijskog zapovjednika Dominadora Arevala, 60-godišnji Hrvat Anto Kritić u svom je iskazu kazao da se šetao Ulicom M. Adriatico kada su mu prišla dvojica muškaraca, stavila mu lisičine i ugurala ga u vozilo gdje su ga opljačkali prijeteći mu oružjem.

Nakon što im je Kritić dao sav novac koji je imao, a to je bilo 800 dolara, dvojica razbojnika pustila su ga da izađe iz automobila nakon čega su pobjegli.

Arevalo je dodao da Kritić nije zapamtio ni koji su automobil vozili ni registarsku oznaku automobila.

Ključne riječi

Komentara 15

OB
-obrisani-
08:34 30.09.2011.

Turisti, oprez ! Naročito kad su u pitanju egzotične zemlje tipa ovakvih azijskih, afričkih, južnoameričkih, pa niti rusija nije sigurna - kriminalci vrebaju svud i traže naivne žrtve - ne biti preromantičan i vjerovati lokalnim \"vodičima\" za razgledanje prirodnih ljepotaa itd. - mnogi su naivci zaglavili.....držati se grupe !

SI
silversurfer22
08:43 30.09.2011.

..Gospon Kritić, odite zapaliti svijeću na kamenita, prošli ste ko grom.....

BG
bijesna glista
08:25 30.09.2011.

Hm Dosta neprovjerena vijest. Nema dovoljno informacija, ovaj nije ništa vidio, niko ništa ne zna, samo izjave. Bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije