Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zapovjednik Michael Križanec:

Hrvatski i francuski Rafalei? 'U svojim glavnim sustavima ti su avioni potpuno isti'

31.12.2023.
u 08:10

Zapovjednik hrvatskog ratnog zrakoplovstva brigadni general Michael Križanec u ekskluzivnom intervjuu otkriva brojne moćne mogućnosti nove hrvatske borbene eskadrile

Komentara 24

CR
crocro
09:07 31.12.2023.

Sve obrambene resurse i potencijale valjalo bi usmjeriti na daljnje opremanje zračnih snaga nabavom još modernih borbenih zrakoplova te na protuzračnu obranu od svih vrsta letećih objekata (raketa, zrakoplova, dronova itd.), kao i daljnju modernizaiju i opremanje hrvatske ratne mornarice novim plovilima najmodernije opremljenim, kopnene snage - pješaštvo. Sve resurse usmjeriti na modernizaciju hrvatske vojske. Jedino setako može osigurati sigurnost hrvatskih građana i države. Nadam se da smo se dobro odškolovali kada su nas agresori najprije razoružali a onda izvršili invaziju na Hrvatsku i okupirali trećinu Hrvatske s ciljem pripajanja srbiji. To se nikada ne smije zaboraviti.

LE
Lemy
09:19 31.12.2023.

Bit će para i Hrvatske države, raditi već sada. Treba nabaviti još aviona, urediti bradleye, ratne brodove i PZO itd Sve to može naša Hr.

AL
AlfaMike
08:44 31.12.2023.

Biti će nikad više kandidata za mlade pilote ali i taj broj će biti premalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije