Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u rumunjskoj

Hrvatski poduzetnik Zlatko Garac upucan s tri metka u središtu Bukurešta

rumunjska
Foto: Screenshot
24.11.2013.
u 09:15

Navodno je riječ o poslovnim razmiricama, a svjedoci navode da je napadač iz Hrvatske ili bivše Jugoslavije

U središtu Bukurešta u petak oko 20 sati s tri je metka ustrijeljen hrvatski biznismen Zlatko Garac. Napad je preživio i izvan je životne opasnosti.

Doznajemo kako je riječ o Zlatku Garcu, direktoru tvrtke Alba Balkan, jedne od podružnica njemačke kompanije Alba, specijalizirane za prikupljanje i recikliranje otpada, koja ima i pogone u jugoistočnoj Europi pa i u Hrvatskoj.

Napadač je sakriven u grmlju čekao da 40-godišnji poduzetnik rođeni Osječanin Garac izađe iz poslovne zgrade u kojoj je unajmio uredski prostor, na aveniji koja vodi prema bukureštanskoj zračnoj luci Baneas.Brojni prolaznici svjedočili su kratkoj svađi između dvojice muškaraca da bi nepoznati muškarac, za kojim se još traga, tri puta zapucao i pogodio Zlatka Garca u trbuh, desno bedro i lijevu stranu prsa.

Ranjeni Garac uspio je doći do obližnje benzinske postaje te zatražiti pomoć. Prebačen je kolima hitne pomoći u bolnicu Floreasca i izvan je životne opasnosti.Neki svjedoci navode da je napadač također iz Hrvatske ili nekog drugog dijela bivše Jugoslavije, a rumunjska policija špekulira da je riječ o poslovnim razmiricama.

Zlatko Garac živi u Rumunjskoj već desetak godina, oženjen je Rumunjkom i imaju djecu. Srednju je školu završio u Aalenu u pokrajini Baden-Wuerttemberg, a školovanje je nastavio na Floridi i u Rumunjskoj. Od početka svoje poduzetničke karijere radi u tvrtkama za gospodarenje otpadom.

>>VIDEO: Pucnjava na aerodromu u LA-u! Napadač ranjen i priveden!

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Lisica
Lisica
20:23 23.11.2013.

"Biznismen" ???

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
21:16 23.11.2013.

Mora da je rijec o kontroverznom poduzetniku

FE
feros
13:00 24.11.2013.

G.Garac je jedan od rijetkih čija firma plaća robu po dogovoru. Nema kašnjenja ,poštuju se svi dogovori i sve u svemu poslovni partner sa kojim se isplati raditi . Nadam se da će se saznat tko je đubre koje pucalolo . Brz oporavak .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije