Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granica sa Slovenijom
Povratak na članak

Hrvatska pozvana na sud iako je izašla iz postupka arbitraže

Kovač: Nećemo nikoga slati. Hrvatska ne može biti zastupljena na tom sudu kad je izašla iz postupka arbitraže

Komentari 13

HR
hromcan
08:23 15.03.2016.

Sad svi vide kako je Europa korumpirana svi samo vole novac......

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:37 15.03.2016.

Sve dok se budemo kilavo ponašali trula EU će nas i smatrati najobičnijim kilavcima. Naučili su da se hrvatski bezkralježnjaci od političara ponašaju ulizivački i snishodljivo prema svakoj hohštaolerskoj protuhi iz EU i ćemu treba stati na kraj. Ovi pomirljivi tonovi prema Slovencima kao prijateljima ( a oni su naši sjeverni srbi pokvareniji od onih s istoka ) neće polučiti nikakva uspjeha. Ako im ne pokažemo zube umjesto smotana repa u nogama onda i zaslužujemo sve što će nam usliediti.

VL
KA
kajinx
11:00 15.03.2016.

Kovač: Nećemo nikoga slati. Bravo! Tako je!

VL
Avatar mama mia
mama mia
07:26 15.03.2016.

Ma to će Miro rješit s prijateljskim susjedima na prijateljski način ako to Erjavec dozvoli ali ovaj neće ni čuti o prijateljskim savjetima gospodina Mire

VL
PI
pinkec
17:14 15.03.2016.

Mislim, Hrvatski predstavnik mora doći na sud i energično tražiti obustavu procesa, priložiti svu dokumentaciju o kontamiranju procesa i sudski obustaviti proces. Jednom kad se obustavi proces, onda ovo riješiti sudski, a nikako privatnim dogovorima.

VL
FU
furest
08:16 15.03.2016.

treba zaprijetiti izlasko m iz nata i ako rezultat bude na nasu stetu , jer sud je pokazao da je 100 posto pristran i da poznaje samo jezik sile ili novca

VL
UN
unbekant
09:21 15.03.2016.

Nasoj vlasti bi bilo bolje ici na Arbitrazu,jer ono sto je prosla HDZ vlada na celu s Kosoricom potpisala u Briselu,za nastavak pregovora o nasem ulasku u EU,se moglo nekako i osporiti,ovako ode "Piranski zaljev" Sloveniji,i oni automatski imaju izlazak na otvoreno more,to je davno zakljuceno,zasto Slovenci uporno zele nastavak arbitraze,zato da zamazu oci Hrvatskoj politici,i da izbjegnu tu arbitrazu,zato je i dozvoljeno da se otkriju transkripti,iz slovenske vlade,ali nase traponje nikako da se opamete,misle nauditi sloveniji.

VL
MA
malitrn
18:03 15.03.2016.

Dajte objavite još one slike kosorice kak se ljubi s pahorom i kak joj pahor ruže poklanja , to je bilo tak lepo za videti.a vrlo važno za naše more samo da smo mi konačno u toj prekrasnoj eu i sad imamo arape kaj nam s vlakom svaki dan dojdeju i još bumo od eu dobili gmo jeftinu hranu da se ne mučimo dugo na ovom svetu, i od dece buju pedere napravili, krasno krasno pupovac i milanovič nas uće demokraciji kaj još očete ?

VL
ST
stomiovotreba
08:58 15.03.2016.

Slazem se, treba zaprijetiti izlaskom iz NATO-a. Sta ce oni bez oba nasa MIG-a?

VL
KP
karlo.petrik
08:01 15.03.2016.

Naj pametnije vam je da tu lakrdiju sa granicom ili mejom Slovenije i Hrvatske maknete tak nije ni nakon 25 let utanacena , nit bu utanacena jer Hrvati vole biti i zivjeti kao na gmajini gdje svatko more biti gospodarar kak mu je volja . Sjednite za stol zajedno i spojite te drzave skupa dit ce bolje i jednima i drugima , a ne se svadjati i trositi beskonacne novce i vrijeme bez veze i poveza . Ima jedna izjava jednog vrlo poznatog politicara; Opet die skupa kaje vec bilo skupa.Nadam se da neki znadu na koga mislim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.