Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELEPOSLANIK:
Povratak na članak

'Hrvatska neće Srbiji praviti probleme koje su Slovenci radili nama'

Uvjeren sam da će stručnjaci angažirani u komisiji sigurno pronaći zajedničko rješenje, Rekao je Markotić

Komentari 16

SE
selbivoje
12:56 26.03.2014.

ne bi bilo lose uvesti srbiju u Eu i bez priznavanja agresije od strane srbije na Hrvatsku i bez ratne odstete bez otkrivanja nestalih i onih zakopanih Hrvata i Hrvatkinje bez Priznavanja Kosova sa strane srbije i bez gonjenja zanja za krivice sa strane srbije ,bez procesure dakle srbijanske vojske paramilitaraca, i komsija to ce pod tepih

VL
MX
MXLCLGTG
12:42 26.03.2014.

O cemu ovaj prica zar mu nije jasno da Srbija i sa podrskom HR nikada nece uci u Eurpu jer ta drzava nikada pristati nece na ono sto se ocekuje od nje ne baram za dazi period.

VL
BR
Branko
12:41 26.03.2014.

A kako si ti u to tako siguran? Majstore kada sve istjeramo na čisto tek onda sjesti i razmisliti.

VL
Avatar AzimBeciri
AzimBeciri
14:51 26.03.2014.

Al će Kosovo da im pravi probleme.Ne može Srbija da uđe u EU dok njen predsednik ne poljubi našega tri puta.

VL
MA
matildica
16:43 26.03.2014.

do onda kada se bude odlučivalo o srbiji vjetar če odnjeti tebe i svu bandu srboćetničku sa vlasti u lijepoj našoj pa se srbija netreba veseliti skorom članstvu u EUliti skorom članstvu u EU

VL
ST
staro topoljanin
21:40 26.03.2014.

sva sreca da nece biti ni markotica a ni pusicke i brata joj pa ce nas hrvatski narod odlucivati,a ne ovi komunisti njihovi privjesci.srbi trebaju prvo sve nestale pronaci vratiti sve oteto,nadoknaditi svu materijalnu stetu zrtvama silovanja progona,pa tek onda razgovarati sa krvnicima i pustiti ih u eu.

VL
DA
daniloobradoviic
22:18 30.03.2014.

Srbija je tako daleko od Europe .

VL
SS
sokac sa drave
17:48 26.03.2014.

Nesto je jako zamrlo u HR medijima sto se tice tuzbe za genocid.Da se dva "bratska naroda" nisu nesto dogovorili.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
22:35 27.03.2014.

jedva se čekamo ponovno spojiti sa Srbima

VL
CR
crocro
21:44 28.03.2014.

Pa normalno je da Hrvatska nikada ne bi pravila bilo kakve probleme, da sama srbija nije pravila a i danas pravi razne probleme Hrvatskoj. To se ne mora nazvati pravljenjem problema srbiji, nego se to treba nazvati "zahtjevom za primjenom pravde", pa kada srbija ispuni zahtjeve kojima će Hrvatska biti zadovoljna učinjenim, nakon toga ne bi trebalo biti razloga da Hrvatska ne podrži ulazak srbije u EU. Naravano, to se ne može dogoditi za vrijeme sadašnje vlasti koja gotovo da i nema nikakvih drugih zahtjeva srbiji osim da dostavi popise nestalih. Ali i to je tražila zbog obustave tužbe protiv srbije pred međunarodnim sudom pravde. No, ja se ipak nadam da će Hrvatska prije učlanjenja srbije u EU, imati uvjete prema srbiji koje će trebati izvršiti prije dobivanja Hrvatskog pristanka na njihovo članstvo i da će ti zahtjevi doći za vrijeme neke druge vlasti. Srbija nema gotovo nikakve šanse u slijedećih 10 godina postati članica EU, tako da će neka druga vlast prosuđivati koji će to uvjeti biti postavljeni srbiji. U svakom slučaju podrška njihovom ulasku u EU, neće proći bezrezervno i glatko, kako oni to očekuju. Obzirom na sadašnju vlast u Hrvatskoj u koju su vrlo pouzdani i kojoj jako puno vjeruju i za koju se nadaju da će vladati najmanje do njihovog ulaska u EU. Zašto? Jer je zahtjevi ove vlasti prema srbiji u svakom slučaju biti najmanji ili nikakvi u odnosu na bilo koju buduću Hrvatsku vlast.

VL
Avatar naroz
naroz
22:00 27.03.2014.

ma molim vas da blokirate ulaz srbije u EU

VL
OB
obrežan
14:06 26.03.2014.

Sve u svoje vrijeme...

VL
IS
istri
12:48 26.03.2014.

a i zasto bi postupili kao slovenci. sto su slovenci napravili sa drugimnarodima bivse,to mi nismo ucinili i necemo napraviti srbiji onaj cirkus sto su nama radili slovenci.BUDUCNOST JE: mir i sloga.(za one Koje to vole)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.