Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijeće OESS-a
Povratak na članak

Hrvatska i Srbija pokazale spremnost za rješavanje problema

- Bilo bi dobro da se zahtjev Srbije za članstvo u EU što prije uputi Europskoj komisiji na rješavanje, zaključio je šef srpske diplomacije.

Komentari 21

Avatar zanusi13
zanusi13
13:04 22.06.2010.

Hoće li uskoro i Hrvatska i Srbija dobiti ministre vanjskih poslova koji nose duge hlače i čije noge dodiruju pod kada sjede u onim konferencijskim dvoranama? Ili su ove nadobudne šabane izabrali zato što su poslušni pa bez puno ispitivanja provode ono što im odrasli ljudi narede...

VL
OB
-obrisani-
21:36 21.06.2010.

Gledam ovoga gore, gledam Jandrokovića.... Kao da se Hrvatska i Srbija natječu koja će kretenskijeg balonju imati za Ministra VP. Ja drugog objašnjenja nemam zašto bi se njih dvojica uopće bavila ikakvom politikom kad je ona za njih špansko selo.......

VL
OB
-obrisani-
06:01 22.06.2010.

Zver Jeremić i Damir Kain, nevjerovatna sličnost, isto izgledaju, isto misle, dva prsta jedne ruke.

VL
OB
-obrisani-
13:30 22.06.2010.

rešavati otvorena pitanja,kaže Vuk,tako je,ali rešiti to zauvek i izmahati Hrvate kad krenu vlakom tamo gde im je mesto,dakle u Nemačku,naprimer Minhen,a nama naša otađbina!! Živeo brat KAMOCEMO,gde je?

VL
JU
jura2010
20:05 24.06.2010.

kada samo bacis oko na ovog \"VUKA JEREMICA CEDu\" JACA I YUGO JOSO DARIVALI IM PRIJEVOD EUROPSKE UNIJE VRIJEDAN, 7--8 milijuna €ura. A banda CETNICKA i dalje STVARA PROBLEME SA GRANICAMA, A nasi VELIKI POLITICARI uvlace se cedosima V RITlace se cedosima V RIT DUBLJE NEMREJU. Za TAKVU HRVATSKU SE NISMO BORILI. BVANDo LOPOVSKA BUDEMO VAM DOASLI GLAVE. lijep pozdrav BOG.

VL
Avatar comparator
comparator
11:43 22.06.2010.

Kaj ovaj ser.!

VL
1J
1japan
23:42 21.06.2010.

kakvu spremnost da se krijemo jedni od drugih. mi njhove oni naše barabe.

VL
HS
H.S.S.-Seljacka Buna
00:54 22.06.2010.

Hrvatska i Srbija pokazale spremnost za rijesavanje problema je naivna vijest za Hrvate jer je EU posrijedi tih problema !!! Ova dojca ministra za vanjsku politiku bi sve obecali samo da udju u EU pa kak bilo da bilo ada bilo a kaj ih to bude kostalo narod bude platio taj ceh kak i uvijek kad nas vode oni koji svercaju sa svojom domovinom . Cemu tu treba zadovoljavati EU samo dabise uslo u EU ????!. Borimo se za svoje interese a ne za EU interese pa tako necemo prodati svoju grudu za EU. Srbi ce morati sve kriterije zadovoljiti kao Hrvatska i potom ce biti tudji kmet a to nam bude referendum pokazal a taj referendum nije pravilan jer manjina ce odluciti a ne vecina sramota. Srbija i Hrvatska se trebaju rijesiti ovih koji srljaju u EU ko Guske u Gustu Maglu. Srbi samo mogu EU vuci za nos sa svojom politikom oko Kosovskog pitanja i pokazati EU dase Srbija nedjeli ko Hrvatska sa Slovenijom koja vapi za Hrvatskim Teritorijem . Vrijeme ce pokazati dali narod odlucuje ili ovi sverceri korumpirani . Vjera u Boga i Seljacka Sloga !

VL
MM
Mladen Miletić
02:09 22.06.2010.

Vijeće OESS-a Hrvatska i Srbija pokazale spremnost za rješavanje problema; kada divlje Balkance izgladnimo i stisnemo za jajca onda postanu pitomi i pjevaju pjesmice pomirenja i riješavanje problema.

VL
Avatar Erwin Johannes Eugen Rommel
Erwin Johannes Eugen Rommel
04:27 22.06.2010.

Hrvatska i Srpska politika se moraju pricuvati HIV-a...savjetujem im lubrikante i kondom tri puta na dan!!!

VL
MM
Mladen Miletić
12:56 22.06.2010.

maspok Zver VUK Jeremić i Damir Kain, nevjerovatna sličnost, isto izgledaju, isto misle, dva prsta jedne ruke .. Obadva su vrhnske intelegencije i snage .. VUK če zasigurno u politici daleko dogurati. Nepoznama niti jednoga političara na Balkanu kojem sese divim po snazi riječi kao njemu ! Bez obzira što je protivnička strana volio bih da je naš VUK ! Skužio sam da ga se naši plaše pa ga probaju gađatim niskim loptama za domoču naivnu publiku... Naš vukić mi izgleda isplašeno poku.njeno podređeno jako na lancu i sa brnjicom na njušci ! Neznam kako drugi to vide neka kažu ako se ne stide !

VL
NO
norahs
13:33 22.06.2010.

Baš je lijepo vidjeti na čelu diplomacije nadobudno derište koje još nije koru kruha zaradilo izvan politike... Recept je to za sreću i blagostanje jedne države... I njezinih susjeda, svakako, pogotovo ako ima s njima još neriješenih teških pitanja... Ovaj će to, svakako, riješiti... Pogotovo ako se naš predsjednik države još koji put bude spustio na njegovu razinu...

VL
Avatar zanusi13
zanusi13
13:42 22.06.2010.

@ Spasoje Hoćeš li pojasniti malo što si želio reći u svom zbrkanom postu? O kakvoj \'otađbini\' ti nepismeni šabane pričaš? Zna se gdje su granice tvoje \'otađbine\' i dobronamjerno te savjetujem da se unutar njih i zadržitie. Može čovjek biti pozitivan i doživljavati sve ljude jednako, ali kad pročitam postove nekih čejena vrati mi se 1991. i ona njihova RTS bulažnjenja \'Srbi svi i svuda, gdje je srpski grob tu je Srbija\' i slične verbalne dijareje... Nakon što vidim da ih 100% isto razmišlja i danas, iskreno mi je žao što to pitanje nismo do kraja rješili 1995., a ne da se naša djeca moraju opet šorati s njima... zato, daj više drugo poluvrijeme pa da \'utvrdimo\' granicu za vijeke vjekova...

VL
GO
goran71
22:10 22.06.2010.

Zasto kritike ovom Srbinu pa on se bori za svoju drzavu i nema dlake na jeziku ,dao bog da Hrvatska ima takog kad rijesava pitanja granica i svega ostalog

VL
PO
poirot
09:25 23.06.2010.

Daj mu vlast pa vidi kakav je. Mnogo ste se nadali a iskreno i mi smo mislili, i ja osobno da ste mnogo zreliji i sposobniji za jednu ozbiljno organiziranu državu. Ta vaša politika da se kombinujete sa svim i svakim i da ste spremni za svakakve kombinacije je dovela ne samo do raspada yu (i neka se raspala), već ste postali žarište koje proizvodi nestabilnost u celom regionu.

VL
JO
joana
15:01 23.06.2010.

Srbija je pritisnuta sa svih strana.Sada joj treba Hrvatska.Koliko ce nasi politicari uspjeti to prepoznati vidjet cemo u buducnosti.Cijela nasa hrvatska povjest (naravno tko ju zeli znati)govori nam kako su nas uvijek u proslosti politicki prevarili.Dobro je da imamo dobre susjedske odnose sa Srbijom,ali nikakve saveze ni oprastanja za ratne zlocine nesmije biti.Desi li se to sada,nasa djeca i buduci narastaji,citat ce o domovinskom ratu isto sto su ih partizani ucili za vrijeme Pavelica.

VL
OB
-obrisani-
17:47 23.06.2010.

Ja još dobro pamtim kako se ratnih godina putovalo po 15 sati iz Dalmacije za Zagreb ( išlo se preko Paga ), dobro pamtim kako su ta naša \" braca \" Srbi palili naše gradove , ubijali i masovno silovalili po našoj Hrvatskoj. Neki su to zaboravili, pa žele i povuči tužbu protiv Srbije (ko nas bre zavadi ? , svi smo jednako krivi ) i sl gluposti. Ako ti Srbi doista žele imti dobre odnose sa nama Hrvatima NEKA PLATE RATNU ODŠTETU ! A oni ne samo da to ne žele, nego ni ne shvačaju svoju krivicu.Podsječam da Njemci još plačaju odštetu Izraelu i mislim da će ju plačati još 50 ak godina, a Srbi misle da su oni mogli paliti Dubrovnik, Vinkovce, Zadar, Šibenik, Lipik,Karlovac, Osijek,Vinkovce, Vukovar itd itd , ubijati ,silovati i NIKOM NIŠTA !

VL
Avatar florenz
florenz
06:14 24.06.2010.

A koliko će nas opet to stajati? Kad naša politika \"surađuje\" znaći da se opet prostituiramo ustupcima teritorijima,...... Sve za aplauz Europe!

VL
PU
pumbica
19:36 24.06.2010.

Nikad više zajedno.Jedva smo se rješili ,a sad opet?Pa kome to treba .Zar onim žrtvama koje su pale.Ili je to još jedna mutna igra naši političara.Sada treba ići poštenim putem,a ne sa srbima jer to je nemoguče.Jer srbski radikali još ovjek zveckaju oružjem.I nema niko pravo da nas spoji.....

VL
Avatar florenz
florenz
07:12 26.06.2010.

I odmah - s riječi na djela. Srbija je dala već svoj doprinos u B. Luci nakon poraza svoje reprezentascije od Australije u kojoj ima i i Hrvata!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.