Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kineska veleposlanica:
Povratak na članak

'Hrvatska i Kina su u najboljoj fazi odnosa u povijesti'

Veleposlanica smatra kako su kinesko-hrvatski gospodarski odnosi dobili zamah, te da je "kineska investicija" Pelješkog mosta jako dobro primljena u Hrvatskoj

Komentari 5

KL
klamerko
22:53 27.09.2019.

Pod hitno dogovorite proširenje hrvatskih morskjh luka i nadogradnju željeznica, kako bismo povezali bolje Kinu i Europu i tako oduzeli dio kolača engleskim, nizozemskim, francuskim i njemačkim lukama. Šta čekate? Aha, jasno mi je. Londonska komunistička centrala instruira sve svoje udbaške agente po "Hrvatskoj" da Milanović i SDP dobiju izbore kako bi ne samo Hrvatska nego i ''Hrvatska'' zajedno s Hrvatima zauvijek nestala s najbolje poziconirane geostrateške točke. 100% SDP i Milanović smjeraju dokrajčiti odnose s Rusijom i SAD-om, a potom i ismijati Kinu, a onda isto kao SDP-ovi političari 80-tih godina prošlog stoljeća krenuti pasivno lizati cipele provoditeljima SANU-2 u cilju ostvariravanja njihovih interesa. Ja bih svakom onom koji bi priječio da Kina šalje svoju robu preko naših luka s revolverom prosvirao lubanju na licu mjesta i u roku od jedne sekunde, brže od revolveraša sa divljeg zapada, ali dok Hrvati išta shvate nestaje im država!

VL
PR
prigorka
09:50 28.09.2019.

Kinezi sve proizvode ,-mozda bi mogli nase politicare prodati?

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
09:09 28.09.2019.

Odlicna sansa. Mi nemamo sto moralizirati Kinezima jer absolutno sve zemlje na svijetu imaju svoje greske. Pametnije je gajiti prijateljstvo i suradnju sa njima, to nam moze biti od velike koristi a vidi se po njihovim investicijama i turistickim posjetama da i oni nesto vide u nama. Na kraju krajeva Kinezkinje znaju biti jako atraktivne.

VL
BL
blizak
22:31 27.09.2019.

Slazem se. Super su odnosi....ekonomija cvate u korist Kine. Zanima me da li je reciprocitetno? Koliko Hr izvozi u Kinu?

VL
BL
blizak
22:31 27.09.2019.

Slazem se. Super su odnosi....ekonomija cvate u korist Kine. Zanima me da li je reciprocitetno? Koliko Hr izvozi u Kinu?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.