Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova odredba
Povratak na članak

Hrvati od danas smiju u Italiju samo s negativnim testom na koronu

Brzi testovi moći će se obaviti u nekim zračnim lukama, željezničkim postajama ili na nekim graničnim točkama

Komentari 7

Avatar bimbopus
bimbopus
14:42 13.08.2020.

to je početak , uskoro iz kiflice nikuda bez papira , pa sami smo si krivi , bili smo korona free pa onda izbori , uvoz iz hercegovine bez carina i nameta , turisti su dolazili u našu lijepu bezsu dolazili u našu lijepu bez ikakvih testiranja i sada smo tu gdje smo , nadam se samo da če ostati na blažoj varianti .

VL
NA
nahty
18:10 13.08.2020.

Čisto da se zahvalim. Zbog turizma i muljanja sa podacima ja sada moram plaćati iz svog džepa za poslovni put u Italiju. I to tako, nekoliko puta mjesečno. Hvala Beroš, hvala Capak, hvala svima... Tko me jel'te doslovno ***e. Nitko mi neće ništa refundirati zbog njihove nesposobnosti.

VL
PR
Proleter99
14:43 13.08.2020.

Hrvati od danas smiju "postojati" samo s negativnim testom na koronu !! Jer su uvijek pozitivni na negativnost...kao kockoglavi turbohrvatski botovi !!

VL
DU
Deleted user
15:14 13.08.2020.

u italiji na tisuće ljudi dnevno se zarazi a na stotine ih umire

VL
DU
Deleted user
14:16 13.08.2020.

ma nemoj,tko nam to kaže. nek oni najprije počiste svoja g.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.