Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD NOVCA, IZGLEDA

Hrvat se želio obogatiti na domeni 'rijekepravde', SDP mu odgovorio: 'Dobro se sjetio, ali...'

Zagreb: Domena rijekepravde.hr na prodaju
Patrik Macek/PIXSELL
22.03.2024.
u 11:39

Šef izborne kampanje SDP-a Tonči Restović za Hinu je kazao da ih zakup tih domena ne zanima niti im bilo što znači

Informacija da je netko zakupio domenu 'rijekepravde', u petak u SDP-u, stranci predvodnici istoimene koalicije, nije izazvala baš nikakvu reakciju ni interes jer, poručuju, njihov je fokus komunikacija s građanima putem društvenih mreža i na terenu, a, kažu, 'web stranice su već pomalo passe'.

Šef izborne kampanje SDP-a Tonči Restović za Hinu je kazao da ih zakup tih domena ne zanima niti im bilo što znači. "Puno su nam važnije društvene mreže putem kojih s građanima već više od pola godine komuniciramo o politikama koje ćemo provoditi nakon dolaska na vlasti. Osim toga, već imamo platformu dostojanstvo.hr koja nam također služi u interakciji s građanima, a ostatak kampanje će se provoditi na terenu", poručio je.

Restović ne vidi baš nikakvu dramu za svoju stranku ni za koaliciju oko zakupljivanja domene "rijekepravde", osim, što se, kaže, "netko dobro sjetio pa sad dva dana uveseljava javnost, a vjerojatno najviše sebe".

Anonimni građanin zakupio je domenu 'rijekapravde' u šest varijacija i predsjedniku SDP-a Peđi Grbinu te HDZ-a Andreju Plenkoviću nudi trampu u financijskom iznosu koliko jedan zastupnik dobiva iz proračuna tijekom četverogodišnjeg mandata ili za ulazno mjesto na listi, pri čemu napominje da imaju na umu da će se "prodati odmah, istog trenutka".

VEZANI ČLANCI:

"Jebiga, prestigao sam vas. Događa se i najboljima :/ U svakom slučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata. Sve domene idu u paketu", piše anonimni zakupitelj domena.

A cijena pod kojom bi ih prodao, odmah je naglasio, nije niska. "Moguće pregovarati, ali s obzirom na to da su ulozi dosta visoki, da trošite budžete na svakakve pizdarije, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda) pa ako netko baš bude htio biti kompetitivan, ići ćemo sjeverno od toga. Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali imajte na umu da ću se prodati odmah istog trenutka", poručio je.

GALERIJA Istezao se, trčao i pokazao zavidnu liniju: Milanović je tada na Šestinama trening odradio s Cro Copom

Zagreb: Domena rijekepravde.hr na prodaju
1/11

Komentara 8

GA
Gajger
12:24 22.03.2024.

Tipični ograničeni IT-jevac odrastao na Indexovim člancima. Ni hrvatski ne zna govoriti, rečenice su mu prepune doslovnih prijevoda engleskih izraza.

IS
isuskris3
13:07 22.03.2024.

Kakav ovo sadrzaj clanka, jeb*ga, piz*arije, jel ovo realno? Ja ih kao komentator nemogu niti napisati bez da cenzuriram jer mi ne da objaviti komentar..

Avatar southman
southman
12:41 22.03.2024.

Da je stavio " potočić pravde " možda bi nešto i zaradio !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije