Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD SIGURNO ŽALI

Hrvat pijan zaustavljen za volanom u Njemačkoj, policija mu to neće brzo oprostiti

Schleierfahnder at the German border
Peter Kneffel/DPA/PIXSELL
12.09.2021.
u 21:34

Muškarac je morao položiti jamčevinu od nekoliko stotina eura te mu je bilo dopušteno tražiti zamjenskog vozača za svoj kamion, jer do daljnjega više ne smije upravljati motornim vozilom u Njemačkoj.

U noći sa subote na nedjelju, oko 1:15 sati, službenici policijske postaje Bad Saulgau zaustavili su mali kamion stranih registracija. Naknadnom kontrolom, ustanovljeno je da se radi o 27-godišnjem vozaču iz Hrvatske te da je bio pod utjecajem alkohola.

Muškarac je morao položiti jamčevinu od nekoliko stotina eura te mu je bilo dopušteno tražiti zamjenskog vozača za svoj kamion, jer do daljnjega više ne smije upravljati motornim vozilom u Njemačkoj, piše Fenix magazin.

Ključne riječi

Komentara 8

BE
belototo
23:16 12.09.2021.

Još jednom.. zakaj koristite taj Fenix magazin kao izbor ikakvih vijesti?

LL
lijepa_li si
00:34 13.09.2021.

nekoliko stotina €... ne kaže se koliko jer je kod nas više za isti prekršaj.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:38 13.09.2021.

Pravi hrvat pijan zaustavljen za volanom u Njemačkoj, policija mu to neće brzo oprostiti jer medzu europskima i kulturnima se nemres pijan i pookvaren uz Boga i domoljublje vozati kao doma na zabacenom, pokradenom i vanka schengenskom balkanu. , ,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije