Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovao s prijateljem

Hrvat bez karte, osobne i potvrde otkriven u vlaku za Njemačku, policija mu zabranila ulazak u zemlju

Ilustracija
VINCENT KESSLER/REUTERS/PIXSELL
30.11.2021.
u 11:37

Slovak je pristao na dobrovoljni alkotest te je otkriveno kako je imao gotovo dva promila alkohola u krvi

Hrvatu (38) i njegovom slovačkom suputniku (53) odbijen je ulazak u Njemačku u nedjelju ujutro tijekom granične kontrole na željezničkoj postaji Freilassing.

Muškarci su bili u noćnom vlaku iz Salzburga za München, a nisu imali ni karte za vlak, ni osobne iskaznice ni potrebne 3G potvrde.

Prometnik vlaka privremeno ih je zatvorio, a policija ih je potom odvela u ured na željezničkoj stanici Freilassing. Po otiscima prstiju utvrđen im je identitet, a otkriveno je i kako imaju kriminalni dosje. Dosje su, između ostalog, imali zbog kaznenih djela nasilja i krađe, navodi Fenix magazin

Slovak je pristao na dobrovoljni alkotest te je otkriveno kako je imao gotovo dva promila alkohola u krvi.

Obojicu očekuju novčane kazne zbog kršenja Zakona o slobodi kretanja i Zakona o zaštiti od zaraza te su se morali vratiti u Austriju. 

VIDEO Tragedija u Podravini: Vozačica (25) sletjela s ceste i udarila u stablo. Preminula je na mjestu događaja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije