Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Vi ste za mene obitelj'
Povratak na članak

Hrabri tata pred prosvjednicima na trgu: 'Tatu za ministra'

Preopterećenost i nedostatak odgojitelja, neprimjereni prostori, ugroženost sigurnosti djece, neujednačene plaće, nepoštivanje standarda, neki su od brojnih razloga prosvjeda predškolskih sindikata i udruga.

Komentari 8

AT
ATG
15:35 22.10.2022.

Neću dušu griješiti, ali je li tata nova politička zvijezda? Nešto kao Marin Miletić koji je brzo mjesto na prosvjedima zamijenio luksuzom saborskih klupa i nikakvom odgovornošću.

VL
BA
Barba56
14:08 22.10.2022.

Pitajte Tetejca sto on misli o tom problemu .

VL
Avatar MILENIUM Sokol
MILENIUM Sokol
13:58 22.10.2022.

Djeca su buducnost Hrvatske. I treba to svom snagom podrzat.

VL
SA
sasha68
16:28 22.10.2022.

realno to je problem u svim zemljama i nije nov, desetljećima u njemačkoj nema mjesta, stavljas djecu na upis dok je još u stomaku, a s druge strane svugdje tvrde da se rađa sve manje djece kako to??

VL
BU
burza
14:21 22.10.2022.

Vrtica sve vise djece sve manje kako to

VL
JB
Jednonogi.Brabonjak
21:54 22.10.2022.

uh stršno dijete plače nema mede...ne smije dijete zaplakati... ajme, ajme .... naučilo dijete biti glavno i smo je ono važno, nije drugo dijete važno ,,samo sam ja ,ja,ja"

VL
Avatar Žabac
Žabac
14:33 22.10.2022.

Dragi pošteni radnici, svoje mizerne plače možete zahvaliti čelnicima sindikata koji služe kao MIRITELJI naroda i vlasti umjesto čemu i sindikati služe da antagoniziraju narod i izvedu ih na ulice, da se to sustavno radilo zadnjih 30 godina, danas bii vam plače bile DUPLO veče sasvim sigurno jer ako im nebi imao tko raditi morali bi vas platiti, baš kao što sada na moru suhjim zlatom plačaju kuhare i konobare i presretni su ako im ovi žele raditi pošto su večinom otišli van gdje u tjedan dana zarade više nego ovdje za mjesec dana i to sa puno manje radnih sati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.