Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPASIO OCA, SEBE, ALI I DRUGE

Dječak nevjerojatnim potezom spriječio tragediju na autocesti, pohvalila ga i policija

FILE PHOTO: IIHS media relations associate Young demonstrates front crash prevention test on Tesla Model 3 at IIHS-HLDI Vehicle Research Center in Ruckersville, Virginia
Foto: Amanda Voisard/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
29.09.2021.
u 11:20

Ubrzo je stigla hitna pomoć koja je odvezla oca u bolnicu

Dječak (11) iz Hessena u Njemačkoj spriječio je prometnu nesreću i potencijalnu tragediju kada se na autocesti vozio sa svojim ocem koji je doživio napadaj. 

– Muškarac je bio u automobilu sa svojim sinom u nedjelju oko 18 sati kad je između Schlüchtern Norda i Schlüchtern Süda doživio napadaj, izgubio kontrolu nad vozilom, ušao u lijevi trak, udario u ogradu i sudario se s drugim automobilom – priopćila je policija u utorak.

Kako prenosi Fenix magazin, dječak je sjedio na suvozačkom sjedalu za vrijeme vožnje te je uspio dohvatiti volan i zaustavili vozilo na pomoćnoj traci. 

Ubrzo je stigla hitna pomoć koja je odvezla oca u bolnicu, a policija je pohvalila dječaka za pokazanu hrabrost

– Otac može biti sretan što ima tako hrabrog sina – rekao je glasnogovornik policije. 

>> VIDEO Od ponedjeljka, 4. listopada: Zaposlenici i pacijenti u bolnice samo uz COVID potvrdu ili negativan test

Ključne riječi

Komentara 4

GE
geler203
12:24 29.09.2021.

Kod nas bi mali sjeo za volan i odvezao oca u bolnicu.

KA
kažemja
14:23 02.10.2021.

A nitko ne spominje kakav je bio napadaj? Zašto se nešto ne bi preveniralo ako se može? Kod nas su svi digli na noge od vozača pa do doktora da se kod određenih dijagnoza privremeno uzima vozačka. Kao, to su kršenja ljudskih prava, bla bla bla. Znači nečije pravo da vozi bez obzira je li sposoban ili ne je veće nego nečije pravo na život?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije