Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVORI U TIJEKU
Povratak na članak

HP želi povisiti cijene zbog većih troškova i ulaganja, HAKOM privremeno zabranio poskupljenje

Hrvatska pošta traži povećanje usluga za 15 posto. Razlog su povećana ulaganja u poslovanje i veći troškovi poput viših plaća poštara. HAKOM za sada ne pristaje

Komentari 3

MI
mikulan
20:42 11.09.2019.

A usluga vrlo loša i nikakva, nažalost!

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:10 11.09.2019.

Ja žurno ,prije par godina, HP ekspresom pošaljem djetetu paket s hranom u Zagreb. I platim više. I posebno naglasim "hrana-kvarljivo! Vele oni meni: "Ne brinite se ništa" I što se dogodilo? U nekom zagrebačkom skladištu paket se "zagubio". I hrana se pokvarila....Kasnije su mi platili odštetu...Što jest-jest. Ali ipak gorak okus ostaje. Student ostao gladan. Puno neprofesionalno. Neozbiljno. Da su tom skladištaru dali otkaz ne bi se ovo događalo.

VL
ZO
Zooltan
18:58 11.09.2019.

A1 je poskupio 20 kuna logično da će sad svi koji mogu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.