Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam
Povratak na članak

Hotelijeri: Iduće mjere trebaju biti poticaji za hrvatske goste

U turizmu su zadovoljni najnovijim potezima Vlade, ali napominju da treba napraviti i plan za dulje razdoblje

Komentari 4

SO
Sir Oliver
07:41 04.04.2020.

Do jucer smo vam mi domaci gosti bili lijeva smetala, castili ste nas izrazima, bijedni pastetari i sl., ali vidi cuda kako sad i nase kune naglo postadose vrijedne, kad vam je postalo jasno da "pravih" stranih turista, u vasem zargonu ovaca za sisanje, ove godine nece biti. Samo zaboravite da cete nama, domacima, obicnu pizzu moci naplatiti 120 kn ili cevape 100 kn, mi strane ovce ipak nismo.

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
11:47 04.04.2020.

Kad krenu dolaziti gosti iz Italije...

VL
MC
Mrrrr.Corona
17:34 04.04.2020.

ovoga ljeta mozete zvati "bracu po oruzju" sa kosova da vam docu u posjetu na more kao turisti...kazu da ih ima 2 miliona

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.