Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje drugo suđenje
Povratak na članak

Horvatinčić govori da nam je nudio odštetu, ali to nije istina

Prvu presudu kojom je Horvatinčić osuđen na uvjetnu kaznu od godinu i osam mjeseci ukinuo je Županijski sud u Zadru

Komentari 8

ST
Stojko
09:36 18.02.2017.

Koliko sam shvatio ponovno suđenje vodi ista sutkinja koja je donijela prvu presudu sa onim sramotnim obrazloženjem?! Talijan valjda još nije shvatio da su kod nas moćnici debelo zaštićeni korumpiranim sudstvom.

VL
MA
marvel123
09:36 18.02.2017.

Tko zna sta je radio za vrijeme voznje. Kriv je za ubojstvo dvoje ljudi. Po zakonu u RH trebao bi dobiti minimalno 5 godina, Minimum. Ovo je inace sramota za Sibenik i Hrvatsku. Ubiti dvoje ljudi i reci kriv je volan a ne vozac je nevjerojatno. Mito i korupcija. Sramota.

VL
MA
marvel123
10:02 18.02.2017.

Treba mu dati 10 godina. I za bezobrazluk izgovorenog jos 5, a casnoj sutkinji otkaz i optuziti za mito i korupciju. Sud se mora promjeniti i to u veci grad. Ionako

VL
BE
BeroII
10:08 18.02.2017.

U ovakvu obranu ovog "profesionalnog ubojice iz nehata", mogu povjerovati jedino i eventualno djeca u vrtiću. I to iz mlađe grupe. A da jedna sutkinja u to povjeruje, to je dokaz ili da je debelo podmićena, ili da je svoju diplomu kupila i to negdje na rasprodaji te da fakultet nije niti vidjela. To je samo dokaz u kakvome nam je stanju pravosuđe. I to je također dokaz kako radimo na stvaranju dojma o našoj državi. Sramota. Njegovo suđenje prebaciti negdje gdje postoji pravda i pravo a odmah iza toga suditi i onome tko je donio prvostupanjsku presudu.

VL
DU
Deleted user
09:31 18.02.2017.

Balkan ostaje Balkan. Nesreca u nesreci da se dogadjaj dogodio u najvecoj zabiti Europe.

VL
SD
sdpesticid
12:01 18.02.2017.

ah, bili su tu i vještaci, ne baš suglasni, a općinski sud treba odmah zaobići kod velikih igrača jer uglavnom završava sve na višoj razini. što se tiče same nesreće, svima je jasno kako je ovo ubojstvo iz nehaja il' ti nepažnje. ne znam što onu njegovu suputnicu nisu stavili na poligraf, svima bi olakšalo postupak.

VL
DU
Deleted user
20:52 18.02.2017.

Zista se treba covjek upitati,kakvo nam je to sudstvo,gdje jedan gradjanin ubije dvoje neduzni ljudi,i neodgovara apsolutno nista,jos mu to isto sudstvo dozvoljava,da od obitelji zrtvih,trazi ostetu,Boze nas zakloni,i pomogni Hrvatskom narodu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.