Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zloporaba položaja i ovlasti
Povratak na članak

Horvat, Tolušić, Aladrović na sudu

Za 5. siječnja zakazana je sjednica optužnog vijeća, nakon odluke VKS-a koji traži detaljna obrazloženja

Komentari 2

DU
Deleted user
15:19 23.12.2023.

Tolušić je sankcioniran i izišao iz vlade još 2019. Horvatu i Aladroviću ne vejrujem da će se moći dokazati ikakva krivica koliko god se sada pred izbore izvlačili stari predmeti iz naftalina.

VL
AL
alkemičar
13:05 23.12.2023.

Ma tko bi rekao, gle cuda...al najprije su trebali biti smijenjeni da bi ih se istrazivalo, dok su bili ministri sve je bilo po ps-u nikakvih nezakonitosti nije bilo i mogli su raditi doslovno sto god hoce bez da im itko "a" kaze. Gdje je onda bila policija, dorh, uskok, soa, unutarnja kontrola i dr.? Onda kad je trebalo nije ih bilo ni blizu sad kad je prosla baba s kolacima sad su se sjetili da bi mogli sloziti neku optuznicu tek toliko da je koju ce i student na 1.godini prava s lakocom srusiti na sudu. Tim probisvjetima, protuhama i polusvjetima je mjesto u zatvoru i tocka. Sto se cekalo svo to vrijeme ako se sve znalo i imalo dokaze?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.