Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKI NASILNIK ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Horor je trajao godinu dana: Pokušao je ubiti, prijetio joj, oštetio joj vozilo...

Ilustracija zlostavljanja žene
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
01.01.2024.
u 10:35

Zagrebački Županijski sud odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela

Pokušaj teškog ubojstva, nasilje u obitelji, prijetnje, oštećenje tuđe stvari, nedozvoljeno držanje oružja... djela su koja se na teret stavljaju 41-godišnjaku, protiv kojeg je ŽDO Zagreb nakon ispitivanja pokrenulo istragu. Sumnjiči ga se da je od siječnja 2023. pa sve do 27. prosinca 2023. u jednom mjestu na području Krapinsko-zagorske županije te na drugim adresama na kojima je stanovao sa svojom izvanbračnom suprugom, suprugu zlostavljao, prijetio joj, bio nasilan prema njoj...

Osim toga sumnjiči ga se i da je neovlašteno nabavljao oružje čije držanje je građanima zabranjeno te da je oštetio osobno vozilo svoje izvanbračne supruge. Nakon što je ispitan na tužiteljstvu, doveden je pred suca istrage zagrebačkog Županijskog suda koji mu je odredio jednomjesečni istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

VEZANI ČLANCI:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije