Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cenzura u medijima
Povratak na članak

Homoseksualce u emisije ne zovu od straha

Odvjetnica Lovorka Kušan napomenula je da se krše ljudska prava te skupine jer je zabrana diskriminacije LGBT osoba standard u Europi i Hrvatskoj.

Komentari 16

Avatar Idler 3
Idler 3
22:33 23.11.2013.

Ajmo ovak - kolko ste u medijima do sad intervijuirali osoba koje su "ZA" referendum i kolko članaka objavili o njima? Sad usporedite kolko prostora dobivaju oni "PROTIV" i mogli se bi neugodno iznenadit. Osobno mislim kak je barem 3-4 naprema 1 za ove druge !!!

VL
RE
rexx331
22:48 23.11.2013.

Još jednom pitam zašto nije OK ako nisam gay? Znam da do sad vladajučim garniturama i njihovim slugama nisam značio ništa,ali dosta je toga. Nisam mislio izači na referendum, ali sad sigurno izlazim i glasam ZA. Ne zato što slušamšam crkvu(nadam se da znate razliku između vjere i crkve-između osjećaja i zajednice-znate li?),ne zato što mrzim homo osobe,ne zato jer nisam dovoljno educiran,ne zato jer imam neke skrivene interese u cijeloj priči več zato što je svega ovog DOSTA. Ljudi daj se primite nekog posla a ne mlačenja prazne slame. Zar nije dosta samopromocija pojedinaca i zajednica,udruga i sličnih po televiziji i radiju? Nije li ? Jedino možda da i ja osnujem udrugu ili nešta slično pa dobivam novac poreznih obveznika ,naslikavam se na TV ekranima,pričam gluposti i mlatim praznu slamu i sijem razdore među ljudima samo zato da nebih ništa radio(po mojem udruge bi se trebala samofinancirati pa bi ih ja vjerujem bilo znatno manje ,a i one koje bi opstale nebi imale stalno zaposlenih).

VL
TA
tatatata
22:53 23.11.2013.

JA uvijek glasam kontra Jovanovića ,Stazića i Pupovca

VL
TA
tatatata
22:55 23.11.2013.

Večernji iskreno moram reći da ste pali na niske grane ..postali ste Light verzija yutarnjeg ..........lp

VL
LA
larala
08:55 24.11.2013.

tko treba obitelj nek se potrudi osnovati ju jer obitelj nije stvar koja se kupuje novcem niti želja u pismu za djeda božicnjaka da nam ju donese u svojoj torbi... i prestanite više maltretirati ovaj narod raznim pravima u zemljiji gdje prava nema....svi u hrvatskoj imaju pravo na rad, pa jel imaju mogucnost raditi? svi imaju pravo na dostojanstven život, pa žive li ga...itd...itd...? jel itko tim pripadnicama lgbt osoba brani da si rode dijete, sigurno ne brani, pa nek se doticne malo potrude za vlastito potomstvo kao i vecina žena u ovoj zemlji a, i u svijetu....svi smo vec odavno trebali nauciti da ništa ne pada s neba

VL
Avatar airbizz
airbizz
08:25 24.11.2013.

ne zovu homoseksualce u emisije zato što im pada gledanost.mijenjam tv kanal kada su reklame,sdp,hdz,top shop i homoseksualci.

VL
Avatar Meggi
Meggi
10:18 24.11.2013.

Nešto me zanima; da bisexualci traže da brak bude zajednica tri osobe (jer oni vole i jedne i druge) da li bi im i to trebalo udovoljiti??

VL
SA
sargu123
13:05 24.11.2013.

Da ne duljim , izlazim na referendum i glasam ZA !

VL
Avatar __________
__________
09:57 24.11.2013.

Za ljude koji misle svojom glavom (koji to znaju i koji za to imaju hrabrosti) nije bitno koliko je jedna ili druga strana zastupljena u medijima. I kada bi u medijima uvijek bila samo gospođa Markić, ja svejedno glasujem protiv.

VL
Avatar &kamocemo&
&kamocemo&
07:29 24.11.2013.

Obavezno izaći na glasanje i zaokružiti PROTIV! . Pokažimo ognjištarima da Hrvatska ipak nije zatucana vuko*ebina. . Živjela demokratska i moderna Hrvatska! . Rasizam je povezan s diskriminacijom rasa. Ovdje se radi o klasičnom primjeru desničarskog klerikalnog šovinizma. Nije danizma. Nije da se odredba koju oni žele staviti u Ustav smatra šovinističkom zbog nje same, nego zbog toga što je šovinizam isključivi pokretač Željke Markić. Kod većine ostalih simpatizera radi se o ne znanju i nerazumjevanju. -

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.