Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravo na smrt
Povratak na članak

Holy za eutanaziju, Burić protiv zbog zloupotrebe

N. Martinčević: Nekad ljude održavamo na životu koji zapravo nije život, nego je mučenje. U tom je slučaju eutanazija humanija.

Komentari 9

DI
Dingač
18:21 20.02.2013.

satanistkinja bi možda neke organe klopala nakon eutanazije.

VL
CV
crna vrana
16:42 20.02.2013.

Eko-darkerica Mirela misli da je čovjek pesek, kojeg kad oboli odvedeš veterinaru da ga uspava. Tako naravno misle svi bezbožnici, koji umjesto nade izabiru ništavilo nakon čovječjeg zemaljskog hoda. Nitko im ne brani da za sebe izaberu autodestrukciju, ali neka im ne pada napamet legalizirati eutanaziju kao navodni akt milosrđa jer nijedno ubojstvo to nije niti može biti.

VL
OB
-obrisani-
17:08 20.02.2013.

Opet se kukufukavci igraju Boga.

VL
DU
DuplaKava
15:16 20.02.2013.

Voljela bih da Holyca malo objasni to 'održavanje na životu', na šta konkretno misli?

VL
HE
Hellagood
16:10 20.02.2013.

Dosad naučih da ima par tema oko kojih nema smisla ni pokušati raspravljati jer uvijek završi na pas masters. To su: abortus, politika i eutanazija. Zato ću reći samo jedno - eutanazija nije ''pravo na smrt'' kako ste napisali iznad naslova, malo je kompleksnija od toga.

VL
TO
Toni50
16:19 20.02.2013.

ije sklon eutanaziji jer misli da nismo dovoljno uređena država da je uvedemo. HDSSB-ov Dinko Burić je protiv eutanazije jer je liječnik i svjestan je da je to prostor za moguće zloupotrebe. ( zato bi tebi trebalo odrezati nešto što visi preko 2 jel je i time moguča teoretska i praktična zloupotreba, i to što sa životinjama što sa tuđim ženama, muževima i sl ....

VL
LO
lorens
16:36 20.02.2013.

Fino! Još jednog popa kao inkvizitora i imamo sve.Političarku darkericu već samim tim je u skladu sa svojim prijedlogom.Ha,ha,

VL
OB
-obrisani-
14:53 20.02.2013.

Ova Vlada zajedno sa Holu nas je osiromašila, razboljela, sada nas besplatno eutanazira. Tko vodi o tom e računa. Nitko. Da očajni otac nije rješio svih životnih muka svoju kćer, nitko od ovih koji se sada sjete govoriti o eutanaziji ne bi pokrenuo to pitanje. Ovo društvo treba da snosi veću odgovornost i krivicu od očajnoga oca. Što su njena liječnica, njeni liječnici, socijalni radnici, susjedi, prijatelji poduzeli da joj se pomogne. Jako malo, jer da je imao adekvatnu pomoć u materijalnom,zdravstvenosocijalnompogledu manje bi ga opsjedala strašna tragedija njegove kćerke. Mi smo društvo koje uglavnom brine o sebi, mladi da bi zadovoljili svoje prohtjeve, ambicije, te ih je sigurno jako malo bilo u mogućnosti za nesretnu djevojku. Sve je uglavnom prepušteno bilo ocu očajniku. Trebao bi iznijeti svoja obilaženja i traženja pomoći kod odgovarajućih i zaduženih Institucija. Tu istinu treba da mnogi saznaju, iako se sada ništa ne može promijeniti. On je sam sebe osudio.

VL
Avatar MK
MK
15:13 20.02.2013.

Eutanazija je brutalan cin nasilnoga gasenja ljudskoga zivot... ...i to se neda promjeniti koliko god mi pokusali stvoriti ugodnu atmosfericu paljenjem svijecica, pustajuci omiljenu glazbicu, uspavljavanjem prije djelovanja otrovnoga koktela, itd. ...humanizacija cina "ubijanja zivota" je samo licemjerna patetika i i vrhunac ljudske objesti - nema tu razlike al se bacio sa neboderea na beton ili pred vlak - osim sto je manje spektakularno i manje krvi za one koji moraju pokupiti mrtvo tijelo. I zato sam protiv. ...ne uzimanje ljekova koji produzuju mukotrpan zivot itd. - druga je prica.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.