Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRAJ MAGISTRALE

Hodao sa sabljom, uplašeni mještani pozvali policiju

Policija, ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
06.08.2019.
u 09:31

Policija je priopćila kako mu je sablja odmah oduzeta jer je njome uznemiravao građane

Prijavljen je muškarac (57) jer je uz Podravsku magistralu kod Koprivnice u ponedjeljak hodao s ručno izrađenom sabljom s oštricom od 64 centimetra.

Koprivnička policija izvijestila je kako je time uznemiravao građane koji su ga vjerojatno i prijavili. Oružje mu je oduzeto i protiv njega podnesen je optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

“U ponedjeljak 5. kolovoza oko 18.30 sati, u Vlaislavu zatečen je 57-godišnjak s područja Međimurske županije da uz kolnik državne ceste kraj sebe drži ručno izrađenu sablju (dužina oštrice 64 centimetra), čime je uznemiravao građane”, priopćila je u utorak koprivnička policija.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar NeNormalan
NeNormalan
19:06 06.08.2019.

Što je rimljan bez sablje

MO
modovisisajteMaraschino
10:03 06.08.2019.

možda je fan Vatrenih kovača...

LI
liliZG
11:11 06.08.2019.

krenuo na alku pa uzeo rekvizit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije