Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRAVAK NEUSTAVNOSTI

Hoće li zakon o izbornim jedinicama u Sabor prije ljeta? Radna skupina nije se sastala mjesec dana

23.03.2023.
u 09:37

Prijedlog je trebala napisati HDZ-ova radna skupina, no ona se nije sastala više od mjesec dana pa se u stranci čuje da je ona Plenkoviću samo alibi pred slavonskim HDZ-ovcima

Komentara 6

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
10:44 23.03.2023.

Neće. Milorad i Andrej Hrvatima neće omogućiti demokraciju.

TO
ToVuS
10:39 23.03.2023.

U vrhu hdzea su ostali samo Plenkovičevi poslušnici da im kaže da se vraćamo u Jugu on bi samo klimali glavom.

DU
Deleted user
13:19 23.03.2023.

Promjene , stvarne promjene izbornog zakona, sigurno ne odgovaraju kradezeu. Popis stanovnistva je pokazao da kradeze ima glasove ljudi koji ne postoje. Osim toga imali smo prilike vidjeti da ima puno onih koji su glasali na vise mjesta. Ako se se ne isprave ocite greske i namjerni propusti - onda nam izbori nisu ni potrebni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije